Saat 10 da açmışsın kardeşim herkes uyuyor çalışan var okula giden var herkes senin gibi hayatsız değil. Sistem önerecektim önermeyecemHocam neden kimse cevap vermiyor ? Forum ölmüş.
Bilip bilmeden konuşma bugün sabahtan beri konuyu yükseltiyorum. Bir tane cevap yok ayrıca normal bir şekilde neden cevap vermiyorsunuz yazmışım. Sana ne oluyor da kimse sistem önermesin diyebiliyorsun. Bana kalırsa 10 da uyuyan daha hayatsızdır hahahahhaSaat 10 da açmışsın kardeşim herkes uyuyor çalışan var okula giden var herkes senin gibi hayatsız değil. Sistem önerecektim önermeyecem
Beyler kimse şuna sistem falan önermesin.
Adam altı üstü forum ölmüş demiş ne var bunda ne egoymuş sizde ki de adam sizin önereceğiniz sisteme mi muhtaçSaat 10 da açmışsın kardeşim herkes uyuyor çalışan var okula giden var herkes senin gibi hayatsız değil. Sistem önerecektim önermeyecem
Aynen öyle kardeşim.Adam altı üstü forum ölmüş demiş ne var bunda ne egoymuş sizde ki de adam sizin önereceğiniz sisteme mi muhtaç
Saat 10 da açmışsın kardeşim herkes uyuyor çalışan var okula giden var herkes senin gibi hayatsız değil. Sistem önerecektim önermeyecem
Senin önereceğin sisteme muhtaç zaten adamSaat 10 da açmışsın kardeşim herkes uyuyor çalışan var okula giden var herkes senin gibi hayatsız değil. Sistem önerecektim önermeyecem