Neler Yeni

Internet inanilmaz yavaş

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Hakkı Demir
Selamlar. Turknet kullanıyorum ve son günlerde internet gidiyor. Aslında gitmiyor inanılmaz yavaşlıyor hiçbir şey açılmıyor. Türkneti aradım bana "türk telekomun altyapısını kullanıyorsunuz. uzun süreli altyapı çalışması varmış. Sizi 1.porttan 2.porta taşımışlar bu yüzden hızınız %45e düşmüş. 1.porta geçmek istiyorsaniz türk telekoma geçmeniz gerek." dediler. Söylenilene göre çalışma 1 aralıkta başlamış. Ne zaman biter dediğimde tarih vermediler uzun süreli dediler. Bu durum normal mi dostlar? çalışma var diye %45 düştüyse en azından bir şeyler yapabiliyor olmam lazım internet yok bildiğin.

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Hakkı Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar sırf altyapı çalışması var diye internetin olmaması normal mi? Internetin yavaşladığı bilgisi verildi ama bu yavaşlama değil direkt internet yok. Türknetin de "cayma bedeli ödemeden türk telekom a geçmelisiniz" demesi mantıklı mı? ne bu altyapı çalışması var diye haftalarca internetsiz kalıp bir de para mi vericem. Türk telekom müşteri hizmetleriyle konuşamıyorum müşteri numarası istiyorlar. Türkneti tekrar arayıp bu durumdan bahsetsem yardımcı olurlar mı? Sonuç olarak onların müşterisiyiz. Gelip de başından salıyor gibi türk telekoma geçmelisiniz demeleri saçma geliyor bana

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Hakkı Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunu çözdüm size de bilgi vermek istiyorum. Ben dün sabah hem belki arıza düzelir diye, hem de modem arayüzüne giremiyorum diye modemi resetlemiştim. Modemi resetledikten sonra internet hiç gelmediğinden türkneti aramıştım ve konu başında yazdığım olay gerçekleşti. Bu sabah ablamı 2 farklı numara aramış ve ablam internetten kontrol etmiş. Bizim aradığımız aslında türknet değilmiş dolandırıclarmış. Arıza oluşturup bizi başka internet sağlayıcısına geçmeye zorluyorlar. Ki benimle konuşan kadının "uzun süreli çalışma varmış türk telekoma geçmelisiniz" demesi bana saçma gelmişti. Ablam bunu söylediğinde beni arayan numarayı arayıp kendimce kanıtlamak istedim. Başka bir kadın yine aynı şeyleri söyledi türk telekoma geçmelisiniz dedi. Ben de sinirlendirmeye çalıştım birazcık "ama siz niye türk telekoma geçiriyosunuz düzeltmeniz lazım" falan diye. Görüşme bittikten 1 dakika sonra başka birisi aradı. O Kadına da aynı sorunu söyledim bilgi almak istiyorum dedim. "Arıza hakkında bilgi mi almak istiyorsunuz" diye sorunca evet dedim ve bana "internetten arıza ekibini bulup ararsınız" dedi ve yüzüme kapadı :D. Kendimce kanıtlamış oldum gerçekten dolandırıcı olduklarını. Az önce gerçek türkneti aradım ve aslında arızanın düzeldiğini ama modemi resetleyip kurulum yapmadığım için internetimin olmadığını söyledi. 2 dakika kurulum yaptı ve internet geldi. Türkneti ararken dikkat edin sitesinden doğru numaraları arayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,053
Üyeler
163,763
Son üye
kadrh
Top Bottom