Neler Yeni

Papara Kart bakiyeni ortak kullanma

Atlas007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atlas
Merhaba direk konuya geçiyorum ben parğara kullanıyorum yakın zamndada arkadaşım aldı bana da rica etti “benim Papara kartımı senin telefonuna eklesek “ diye bi ricada bulundu bende ekledim ama şimdi kartlardaki para toplam olarak sayılıyo yani 2 misin kartının içinde ki paraları ayrı ayrı değil toplam gösteriyor ( 2 kartın toplam parasını gösteriyor)

Rufo

80+
Saçma bir hareket yapmışsın. Hesap senin adında olduğu için yapılan her işlem de senin adına olacak. İptal edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Onur Altunay
Merhaba direk konuya geçiyorum ben parğara kullanıyorum yakın zamndada arkadaşım aldı bana da rica etti “benim Papara kartımı senin telefonuna eklesek “ diye bi ricada bulundu bende ekledim ama şimdi kartlardaki para toplam olarak sayılıyo yani 2 misin kartının içinde ki paraları ayrı ayrı değil toplam gösteriyor ( 2 kartın toplam parasını gösteriyor)
Kart toplamayı sevdiğim için elimde tüm papara kartlar var. Hesabına eklediğin tüm kartlar ortak bakiye kullanır. Şifrelerini veya internet alışverişi gibi özelliklerini değiştirebilirsiniz karta özel yapabilirsiniz ama her şekilde ortak bakiye kullanacaktır.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Sen kendi kartını arkadaşına verirsen tabi ki senden gider. Hiç bir zaman para karta yatmaz . Hesaba yatar. Sen evin yedek anahtarını arkadaşına verdiğini say. Yasa dışı bir işlem olursa senden bilerler ( kendi adına olan kartın başkasının kullanması yasadışı )bence o kartı iptal et arkadaşın kendine hesap açsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,161
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController