2. el olmazsa daha iyi olur sıfır olarak önerebileceğin bişey var mı?2. el araştırırım dersen deathadder v2 mini mükemmel olur hem palm için güzel mouse ve küçük. (ben satmıyorum, sıfırı yok olan da aşırı pahalı)
kendim xm1r kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsinizEndgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
alışması zor olabilir biraz claw grip için mükemmel 2 3 aydır kullanıyorumne kadar süredir kullanıyosunuz ve size göre bi eksisi var mı
glorius model ıElim küçük ve mouse'u palm şeklinde tutuyorum, eğer değecek bir ürün olduğunu düşünürseniz 1500tl'ye kadar çıkabilirim.Şimdiden teşekkürler
endgame gear xm1r mı daha mantıklı bu muglorius model ı
hiç delikli mouse kullanmadım uzun ömürlü olması açısından sorun yaratır mıendgame gear xm1r mı daha mantıklı bu mu
İçi tozlanıyo biraz onuda sanayiye götür kompresörü içine tut bişeysi kalmıyoendgame gear xm1r mı daha mantıklı bu mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç delikli mouse kullanmadım uzun ömürlü olması açısından sorun yaratır mı