Neler Yeni

Glorious mode I mı yoksa model o mu

Kerem_58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kerem büyükbaş
RGB için alıyorsan seni memnun edecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pek fazla oyun oynamadığım için hep bilgisayarda photoshop çalışması yapıyorum yani Hz si falan çok önemli olmuyor önemli olan hem elime oturması hemde biraz RGB olması

swxlvr

80+
Ayrıca bilgisayarın 2012den kalma değilse gayet sağlıklı çalışıyor bende 7500f var performans farkı hiç olmadı
Forumda takılma yaşadığını söyleyen bir sürü kullanıcı var okuyabilirsiniz.
Glorioustan hala bin kat falan daha iyi
3360 wireless revize bamf sensörü var, switch kalitesi daha iyi, bin kat (!) bir fark yok. profosyonel olarak kullanmıyorsa kayda değer bir fark değil. İkisi de 50 dolarlık mouse

@Kerem_58 Konudan sapmayalım, RGB için alıyorsan Model O alabilirsin dostum, günün sonunda kullanırken seni hangisi daha mutlu edecekse onu al, ben 159 Pro seviyesinde bir mouse istiyorum Dersen Model O 2'ye de bakabilirsin.

pcmasterrace

80+ Bronze
Forumda takılma yaşadığını söyleyen bir sürü kullanıcı var okuyabilirsiniz.

3360 wireless revize bamf sensörü var, switch kalitesi daha iyi, bin kat (!) bir fark yok. profosyonel olarak kullanmıyorsa kayda değer bir fark değil. İkisi de 50 dolarlık mouse

@Kerem_58 Konudan sapmayalım, RGB için alıyorsan Model O alabilirsin dostum, günün sonunda kullanırken seni hangisi daha mutlu edecekse onu al, ben 159 Pro seviyesinde bir mouse istiyorum Dersen Model O 2'ye de bakabilirsin.
ben kullanıyorum hiç takılmıyor

Kerem_58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kerem büyükbaş
Forumda takılma yaşadığını söyleyen bir sürü insan var okuyabilirsiniz.

Bütçe pek falza deil model o ve model ı nın fiyatları 900 TL aynı fiyata denk geliyor tek takıldığım şey hangisi elime daha uyumlu Elim 19cm ve palm grıp şeklinde tutuyorum

swxlvr

80+

Pek fazla oyun oynamadığım için hep bilgisayarda photoshop çalışması yapıyorum yani Hz si falan çok önemli olmuyor önemli olan hem elime oturması hemde biraz RGB olması
Bütçenizi arttırabilirseniz Logitech Mx ürünlerine bakabilirsiniz.
Bütçe pek falza deil model o ve model ı nın fiyatları 900 TL aynı fiyata denk geliyor tek takıldığım şey hangisi elime daha uyumlu Elim 19cm ve palm grıp şeklinde tutuyorum
Dediğim gibi kişisel bir konu belki sizin elinize Model I oturabilir bilemem, ergonomisine güvendiğim bütçenize uygun Razer DeathAdder Essential'a bakabilirsiniz, RGB'si yok sadece logo beyaz yanıyor.

Oyun oynamıyorsanız işinizi görecektir ama siyah olması sorun değilse bütçenizi arttırıp V2 X HyperSpeed modeline de bakabilirsiniz.

Kerem_58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kerem büyükbaş

Dediğim gibi kişisel bir konu belki sizin elinize Model I oturabilir bilemem, ergonomisine güvendiğim bütçenize uygun Razer DeathAdder Essential'a bakabilirsiniz, RGB'si yok sadece logo beyaz yanıyor.

Oyun oynamıyorsanız işinizi görecektir ama siyah olması sorun değilse bütçenizi arttırıp V2 X HyperSpeed modeline de bakabilirsiniz.
Tamamdır yardımcı olduğunuz için sağolun duyduğuma göre doğruysa model ı nın dpi si ve sensörü model o(kabloludan) daha iyiymiş ı almaya karar verdim

swxlvr

80+
Tamamdır yardımcı olduğunuz için sağolun duyduğuma göre doğruysa model ı nın dpi si ve sensörü model o(kabloludan) daha iyiymiş ı almaya karar verdim
Rica ederim iyi günlerde kullanın.

fox1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
fox
O hangi model oluyo internette çıkmadıda

El büyüklüğün nasıl
onu bilmem de tutuş şeklim palm grip eğer palm gripse senin, model d'ye odaklanabilirsin oda biraz palm grip odaklı ama ben model o seviyorum boyut açısından.

Gurkanpiro

80+ Gold

kronık sorunlu bırseyı onermen yanlıs olmus azcık kupon kredi felan bulsum temudan 159 pro alsın

swxlvr

80+
kronık sorunlu bırseyı onermen yanlıs olmus azcık kupon kredi felan bulsum temudan 159 pro alsın
Her mouse'da kronik sorun var zaten sana göre, bütçesini belirtmiş aradığı özelliklerde önerin varsa sen yap.

swxlvr

80+
Top Bottom