Glourius Model O ve Model D alınır mı??

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
1200
Yeni bir mouse arayışındayım çünkü şuanki faremin sensörü iyice öldü, piyasaya biraz baktıgımda Glorios Model O ve D hoşuma gitti sizce alınır mı?? Model O için Model D'den daha iyi olduklarını söylüyorlar. Bu fiyat bandında RGB aydınlatmaya sahip tercihen beyaz bir mouse öneriniz varsa ekleyebilirsiniz, iyi forumlar.

kesin mc de drag click yapacan ama kanıtlayamam ben olsam glorious model ı alırım özellikle mc için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesin mc de drag click yapacan ama kanıtlayamam ben olsam glorious model ı alırım özellikle mc için.
bütçeni biraz aşar ama uzun ömürlü ve değer, biriktirip alabilirsin.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçeni biraz aşar ama uzun ömürlü ve değer, biriktirip alabilirsin.
yani arada 1.8 girip pvp atmayı severim drag yaparak fakat ana amacım o degil rekabetçi fps oyunlarda kullanacagım daha çok, mouse görnüş olarak biraz büyük göründü gözüme hocam daha minimal tasarıma sahip bir şey arıyorum

yani arada 1.8 girip pvp atmayı severim drag yaparak fakat ana amacım o degil rekabetçi fps oyunlarda kullanacagım daha çok, mouse görnüş olarak biraz büyük göründü gözüme hocam daha minimal tasarıma sahip bir şey arıyorum
2 model arasında d olanı seçerdim. baska modeller hakkında bilgim kısıtlı , kolay gelsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri