Neler Yeni

Yardım Monitörümdeki bu olay ne?

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Yeni aldım, 0 ghosting 0 ölü piksel tam istediğim gibi taaa ki tüm ışıkları kapatana kadar

1734735705764.jpeg
Böyle oldu, üstten 3 noktada, alttan bir yerden ve sol alt köşeden bir ışık sızması tarzı bir şey var, tam olarak bu nedir? büyürse garantiye vermeli miyim?

ürün: https://www.hepsiburada.com/msi-27-...-monitor-p-HBCV000061UR7K?magaza=GpnTeknoloji

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Serdar Akyaka
Yıl olmuş 2025 halâ şu ışık sızmasına bir çözüm bulamadılar. Monitör üreticileri bunları da birilerine kakalarsınız artık deyip umursamıyorlar.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rapid ips
baya kamera ışığını kısınca böyle oluyor:
1734736724301.jpeg

kamerayı sağ alttan merkeze bakacak şekilde çekincede aşağıdaki gibi oluyor:

1734736764614.jpeg

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Arda
Rapid ips
baya kamera ışığını kısınca böyle oluyor:
Alıntıyı görüntüle

kamerayı sağ alttan merkeze bakacak şekilde çekincede aşağıdaki gibi oluyor:

Alıntıyı görüntüle
Ben yan monitor olarak g5 va panel kullanıyorum. Şansımamı bilmem bu kadar ışık sızması yok.
Yeni aldım, 0 ghosting 0 ölü piksel tam istediğim gibi taaa ki tüm ışıkları kapatana kadar

Alıntıyı görüntüleBöyle oldu, üstten 3 noktada, alttan bir yerden ve sol alt köşeden bir ışık sızması tarzı bir şey var, tam olarak bu nedir? büyürse garantiye vermeli miyim?

ürün: https://www.hepsiburada.com/msi-27-...-monitor-p-HBCV000061UR7K?magaza=GpnTeknoloji
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sıkıntı yapmaz dimi oyunlarda vs. bir sorun görmüyorum
Görüntü kalitesi iyiyse sorun olmaz hocam

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Hakkı Demir
Çok sıkıntı yapmaz dimi oyunlarda vs. bir sorun görmüyorum
kanka ips panelin de sıkıntısı bu zaten. Siyah ve beyazlar tam siyah beyaz değil. Siyah ekranda ise ışık süzüyor etraftan o yüzden tam siyah göremiyorsun. Ama gözle görünürde, fotoğraf çekimindekine göre daha az belli oluyor. Ben aşırı rahatsız olmuyorum kişiden kişiye değişir.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yan monitor olarak g5 va panel kullanıyorum. Şansımamı bilmem bu kadar ışık sızması yok.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntü kalitesi iyiyse sorun olmaz hocam
kanka ips panelin de sıkıntısı bu zaten. Siyah ve beyazlar tam siyah beyaz değil. Siyah ekranda ise ışık süzüyor etraftan o yüzden tam siyah göremiyorsun. Ama gözle görünürde, fotoğraf çekimindekine göre daha az belli oluyor. Ben aşırı rahatsız olmuyorum kişiden kişiye değişir.
Bende de msi optix gc31q4 vardı va panel, canı sıkıldıkça ölü piksel çıkarıp siliyor, zamanla ışık sızması çıktı, bunun siyahında aşırı belli ediyor ışık sızmasını

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Hakkı Demir
Bende de msi optix gc31q4 vardı va panel, canı sıkıldıkça ölü piksel çıkarıp siliyor, zamanla ışık sızması çıktı, bunun siyahında aşırı belli ediyor ışık sızmasını
va panelde ışık süzmesi olmaz mesela. Ama binbir türlü sıkıntısı vardır va panelin (pahalı modellerde yoktur).
Attığım ss'e bakar mısın ips vs oled ekran. Şunu görünce çok garip hissediyorum :D

Ekler

• 1734737473591.png
    1734737473591.png
    896.6 KB · Hit: 12
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,026
Üyeler
163,759
Son üye