Legion R27QE mi? Msi G274QPF E2 mi?

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
322
Bütçe
8000
tepki süresi daha hızlı rapidin. alabilirsen msı tabi ama gerek var mı dersen lenovoda işini görür fp güzel monitör kuponuna göre değerlendir.

Şahsi fikrim bu fiyatlarda Lenovo alır bi denerdim baktım sevmediğim noktaları var iade eder MSI'dan devam ederdim.
Dersen ki 1700 tl'nin benim için hiç kıymeti yok MSI al geç.

Msi'a güveniyorum, lenovo için iyi olmayan bir kaç yorum gördüm, teşekkür ederim arkadaşlar

Msi'a güveniyorum, lenovo için iyi olmayan bir kaç yorum gördüm, teşekkür ederim arkadaşlar
Aldinizmi acaba ben lenovo aldim iade ettim cokca kez olu pikselden dolayi dell aldim ama kontrasti guzel gelmedi renkler harika olsada msi dusunuyorum kontrasti renkler nasil siyahlar cok gri mi

Hocam bende şuan 😂hem lenovo r27qe var ölü pikselli hem gittim dell aw2724dm aldim (sorusnuz ama kontrasti kötü renkler harika)
Bide dun msi siparis verdim qpfe e2 😂piyasadaki f/p herseyi aldim magaxalarda deneme sansim olmadigindan bugun gelince hepsini kiyaslayacagum guvenilir yerden aldim kolayca iade edebilirim guzel olan kalir digerleri iadeye dell i begendim aslinda ama kontrast ...
Msi da nasil hocam durum siyahlar guzelmi tabi mukemnel siyahlar beklemiyorum ama dell cok yansima yapiyordu gozum agriyodu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dell de öyle hocam siyahlarda baya kötü umudum msi nin dell e gore daha iyi kontrati olmasi yoksa ikisinide iade edip para biriktirip m27qa yada asus vg27aqml1a alcam 15k ya😂hem kontrast hem renkler iyi olan bakalim

DEll de durum bu cok glow var gozu yoruyor isik sizmasi 0 ama glow....

Ekler

• 20250626_164144.webp
    20250626_164144.webp
    852.4 KB · Hit: 29
  • 20250626_110453.webp
    20250626_110453.webp
    498.8 KB · Hit: 29
  • 20250625_152039.webp
    20250625_152039.webp
    559.7 KB · Hit: 29
  • 20250625_150934.webp
    20250625_150934.webp
    431.2 KB · Hit: 29
Son düzenleme:
Hocam bende şuan 😂hem lenovo r27qe var ölü pikselli hem gittim dell aw2724dm aldim (sorusnuz ama kontrasti kötü renkler harika)
Bide dun msi siparis verdim qpfe e2 😂piyasadaki f/p herseyi aldim magaxalarda deneme sansim olmadigindan bugun gelince hepsini kiyaslayacagum guvenilir yerden aldim kolayca iade edebilirim guzel olan kalir digerleri iadeye dell i begendim aslinda ama kontrast ...
Msi da nasil hocam durum siyahlar guzelmi tabi mukemnel siyahlar beklemiyorum ama dell cok yansima yapiyordu gozum agriyodu

Dell de öyle hocam siyahlarda baya kötü umudum msi nin dell e gore daha iyi kontrati olmasi yoksa ikisinide iade edip para biriktirip m27qa yada asus vg27aqml1a alcam 15k ya😂hem kontrast hem renkler iyi olan bakalim

DEll de durum bu cok glow var gozu yoruyor isik sizmasi 0 ama glow....
Ben de bu kadar glow yok, glow çekecek saatlerde değilim, açıkcası bir glow bir parmak bilemedin iki parmak büyüklüğünde senin tüm ekran glow neredeyse

edit çok var demişim o yanılgıya sebep vermiştir. solda altta iki kenarda da bir adet, tam üst hizasında bir adet var, arkadan güneş geldiği için şuan gösteremiyorum ama hiç kendisini karanlıkta belli etmiyor

Ben de bu kadar glow yok, glow çekecek saatlerde değilim, açıkcası bir glow bir parmak bilemedin iki parmak büyüklüğünde senin tüm ekran glow neredeyse

edit çok var demişim o yanılgıya sebep vermiştir. solda altta iki kenarda da bir adet, tam üst hizasında bir adet var, arkadan güneş geldiği için şuan gösteremiyorum ama hiç kendisini karanlıkta belli etmiyor
Dell icin normal bu dellin parlakligi 600 nit baya parlak msi birazdan geliyor umarim guzeldir 🤗

Renkleri hic hosuma gitmedi sanki ips degil ba gibi kontrast iyinama renkler vasat daha iyisini kullandigimdan oyle gelmis olabilir ama modlair degistiriyorim yok o istedigim canlilik yok...

Geri