Neler Yeni

Abimin kütüphanesinden oyun oynamam kul hakkına girer mi?

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
Ben kul hakkına çok takık birisiyim ve abimi ikna ederim diye düşünüyorum onun Aile kütüphanesinde Last Of Us var ben de oynamak istiyorum dediğimde olur bakarız demişti. Şu an başka bir şey için para biriktirdiğimden oyuna para vermek istemiyorum. Sizce kul hakkına girer mi? Herkes para veriyor ben abimin kütüphanesinden oynuyorum.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet
Ben kul hakkına çok takık birisiyim ve abimi ikna ederim diye düşünüyorum onun Aile kütüphanesinde Last Of Us var ben de oynamak istiyorum dediğimde olur bakarız demişti. Şu an başka bir şey için para biriktirdiğimden oyuna para vermek istemiyorum. Sizce kul hakkına girer mi? Herkes para veriyor ben abimin kütüphanesinden oynuyorum.
O senin abin izin veriyor ise girmez

FurkanIIy

80+ Bronze
Hocam günaha sevaba o kadar takılıyorsan, oyun oynamak sıkıntı.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
aynı evde yaşıyorsanız abin zaten her türlü görür o yüzden bence anlaşmaya çalış işte ben bir gün oyun alırım beraber oynarız falan diye ya da başka save açarım oradan oynarım falan dersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden? Oyuna para vermek israf dendiği için mi?
bence israf falan değil muhtemelen bazı oyunlar için dedi onu 😂 ya da küfür ettirtebiliyorlar ondan sanırım

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı evde yaşıyorsanız abin zaten her türlü görür o yüzden bence anlaşmaya çalış işte ben bir gün oyun alırım beraber oynarız falan diye ya da başka save açarım oradan oynarım falan dersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence israf falan değil muhtemelen bazı oyunlar için dedi onu 😂 ya da küfür ettirtebiliyorlar ondan sanırım
Yok direkt benim gördüğüm bütün hocalar oyuna para vermek israftır diyor. Ancak bence Netflix üyeliği ve Spor programları aboneliklerinden farkı yok oyun oynamanın.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,191
İsim
Ömür
Yok direkt benim gördüğüm bütün hocalar oyuna para vermek israftır diyor. Ancak bence Netflix üyeliği ve Spor programları aboneliklerinden farkı yok oyun oynamanın.
afedersin ama manyakmısın oyna geç takılma böyle boş şeylere

FurkanIIy

80+ Bronze
Neden? Oyuna para vermek israf dendiği için mi?
Hayır. Oyun oynamak, film izlemek gibi aktiviteler boş iş olarak geçer. Mesela diyelim ki senin geçmişte kılmadığın farz namazlar var. Sen gidip farz namazların kazasını kılmak yerine oyun oynarsan sıkıntı olur. Bu tarz işlere mâlâyâni derler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Emirhan
yok kardeşim girmez kesin info

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Satürn
sırf açılmak için açılmış bir konu

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
yunusemre
menzilcimisin yoksa

Top Bottom