UYGUNSUZİSİM7
80+
Ne memuru alkol bey dersiniz.Mesela gördüler gençler ne yapıyonuz kimlikleri gösterin dese ne yapacaz
Ne memuru alkol bey dersiniz.Mesela gördüler gençler ne yapıyonuz kimlikleri gösterin dese ne yapacaz
tamamdır eywValilik özellikle halka açık alanlarda alkol tüketimini yasaklamadıysa herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://daktilo1984.com/yazilar/acik-alanda-alkol-yasagi/ güzel bir içerikmiş. Bende bilgilenmiş oldum.
Eyw Hocam Ama Anlamadığım Şey Herkes bir şey Olmaz Diyorda Yani Polis Gelip Hesap Sormaz Anlamıdna Mı Diyor Yoksa Polis Dibimize Gelip Hesap Sorduktan Sonra bir şey Olmama İhtimali Yok ZatenBir şey olmaz. Ben Allahın Konyasında bile kalabalık parkın ortasında biramı çerezimi yudumlayıp ezel izledim ve birisi gelip müslüman mahallesinde salyangoz satamazsın dediğinde de ağzının payını verip yolladım. Dilediğiniz gibi yaşayın, asla otoriteye ve baskılara boyun eğmeyin.
Bisi olmaz iyi keyiflerKamp Sandalyesi Koyup Oturacaz Herkes Oturuyor Gitar Çalıp Toplanıp İçiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mersin