Neler Yeni

🔥İndirim TWISTED MINDS WARRIOR RGB SİYAH OYUNCU MASASI 6499TL

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Yüksel

Bak bu iyiymiş aslında yani bu fiyata 1 görselli yorum var kafama yattı aslında bunu alabilirim de başka neler var acaba, bana tam da bu lazım mehmet hocam bu tarz bir şey işte homeoffice çalışıyorum çift monitörüm var aynı zamanda kendime ait laptopumu koyup iş sonrası monitörleri switch edip direkt devam etmek istiyorum oyun oynarken bir köşeye de ps4 koyarım aslında güzel masaymış napsam?

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Süleyman Bekar
İstediğin ölçüleri söyler misin hocam ?
şuan söylemek zor aslında sol tarafımda bir klavye mouse karşı tarafımda bir klavye mouse önüm de 2 monitör solumda tek monitör duruma göre 2. bir monitör ortalama kaç cm çıkar hesap edemedim sadece taksitle uygun bir yerden bulsam almak isterim masa da toplam kasa kasalar sol ve sağ alt köşelere konulabilir derece de olabilir diye düşündüm ekstra olarak monitör rafı alt raf bunlara hiç gerek yok dümdüz L masa olması yeterli

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Mehmet Aslan

Bak bu iyiymiş aslında yani bu fiyata 1 görselli yorum var kafama yattı aslında bunu alabilirim de başka neler var acaba, bana tam da bu lazım mehmet hocam bu tarz bir şey işte homeoffice çalışıyorum çift monitörüm var aynı zamanda kendime ait laptopumu koyup iş sonrası monitörleri switch edip direkt devam etmek istiyorum oyun oynarken bir köşeye de ps4 koyarım aslında güzel masaymış napsam?
Kafana yattıysa denenebilir , rafsız versiyonlarını da attım , hareket alanın daha geniş olur.

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Yüksel
İstediğin ölçüleri söyler misin hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 2 monitörü 140 cm masaya bile rahat sığdırırsın , hatta tutucu ile kullanırsan masa daha ferah olur. Şu iki modele bak istersen.
@Bluerain mehmet hoca atmış bak senlik olabilir bunlar, benim attığım nasıl peki? 3990 güzel fiyat aslında bu attıgın ilk linkteki masa da çok iyi de biraz fiyatı fazla ya.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Mehmet Aslan
şuan söylemek zor aslında sol tarafımda bir klavye mouse karşı tarafımda bir klavye mouse önüm de 2 monitör solumda tek monitör duruma göre 2. bir monitör ortalama kaç cm çıkar hesap edemedim sadece taksitle uygun bir yerden bulsam almak isterim masa da toplam kasa kasalar sol ve sağ alt köşelere konulabilir derece de olabilir diye düşündüm ekstra olarak monitör rafı alt raf bunlara hiç gerek yok dümdüz L masa olması yeterli

İki üründe de 3 tane 27 inç monitörü çok rahat sığdırırsın , L tarafını bile kullanmazsın. Daha küçük masada 27 ve 22 inç monitör kullanıyorum.

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Yüksel
Kafana yattıysa denenebilir , rafsız versiyonlarını da attım , hareket alanın daha geniş olur.
Her an alabilirim şuan kullandıgım 120 uzunluk 58 genişlik 2 monitör sığıyor klavyeyle evet ama laptop koyamıyorum ps4 koyamıyorum dar bir alan kalıyor yani.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Süleyman Bekar

İki üründe de 3 tane 27 inç monitörü çok rahat sığdırırsın , L tarafını bile kullanmazsın. Daha küçük masada 27 ve 22 inç monitör kullanıyorum.
https://www.hepsiburada.com/minar-power-l-kose-calisma-masasi-siyah-pm-HBC000063E40H bu bir tık daha kafama yattı kasaları koymak için ideal duruyor emeklerin için teşekkürler hocam bu ölçüleri bir ustaya verip yaptırmak da bu fiyatlara gelir mi

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Ben bi yerden beyaz masa yaptırcam 170x70x70 şeklinde bakalım kaç tutcak.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar teknoloji indirim
Ben bi yerden beyaz masa yaptırcam 170x70x70 şeklinde bakalım kaç tutcak.
bende bunun cevabını merak ediyorum nerde oturuyorsun ve ne kadar maliyeti olucak yaptırdığında etiketler misin

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Mehmet Aslan
Top Bottom