Hocam adamlar savunma göndereli 1 ay 5 gün oldu hala bi dönüş yok bana yatıyorlar bu herifler. Okuduğum kadarıyla müşteri hizmetlerine yazıp karar formunu ilettiğinizde kupon tanımlıyorlardı .Hepsiburada dan monitör almıştım iptal ettiller bende thh verdim ve bugün sonuç tarafıma sonuçlanmış. Nereye yazmam gerekiyor. Bide karşı itiraz için 2 hafta beklemelimiyim?
Hocam adamlar savunma göndereli 1 ay 5 gün oldu hala bi dönüş yok bana yatıyorlar bu herifler. Okuduğum kadarıyla müşteri hizmetlerine yazıp karar formunu ilettiğinizde kupon tanımlıyorlardı .
Çok garip söylemeden yapmaları inşallah tarafınıza olumlu çıkar hocam.Alıntıyı görüntüleHocam ben herhangi bir şey yapmamama rağmen müşteri hizmetlerinde böyle bir talep açılmış
Bu talep açıldıysa sadece bekleyeceksin. Seni telefondan arayıp hesabınıza kupon tanımladık bu ürün için aldığınız fiyattan tekrar alabilrisiniz diyecekler. Sende alacaksın. Ortalama 5 iş günü sürüyorAlıntıyı görüntüleHocam ben herhangi bir şey yapmamama rağmen müşteri hizmetlerinde böyle bir talep açılmış
TeşekkürlerBu talep açıldıysa sadece bekleyeceksin. Seni telefondan arayıp hesabınıza kupon tanımladık bu ürün için aldığınız fiyattan tekrar alabilrisiniz diyecekler. Sende alacaksın. Ortalama 5 iş günü sürüyor
Bende kendileri açmış direk talepi tekrar bir itiraz geleceğini düşünmüyorumÖncelikle karar çıktıktan sonra 2 hafta süre veriliyor. Bu süre içerisinde tüketici mahkemesine karşı taraf Thh kararına karşılık seni dava edebiliyor. Hukuk davası olarak devam eder. Tüketici mahkemesinde kazanırsan bu defa istinafa giderler pnuda kazanırsan ürün senindir. Ama Thh kararına itiraz etmezlerse sorun yok. Tek yapman gerek 2 hafta beklemek Tecrübe ile sabit.
benim de iki adet ürünüm var karar daha beş gün önce çıktı ama sizinki gibi herhangi bir talep göremedim. Sizin karar hangi tarihte çıkmıştı ve bu talebi ne zaman açmışlarTeşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende kendileri açmış direk talepi tekrar bir itiraz geleceğini düşünmüyorum
Karar 16 aralıkta verilmiş. Talebi 21 aralıkta açmışlarbenim de iki adet ürünüm var karar daha beş gün önce çıktı ama sizinki gibi herhangi bir talep göremedim. Sizin karar hangi tarihte çıkmıştı ve bu talebi ne zaman açmışlar
Benim 18 inde çıktı kararı bekliyorum bakalımKarar 16 aralıkta verilmiş. Talebi 21 aralıkta açmışlar