Neler Yeni

Itopyadan rampage loopy 950W kasa

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış Altıntop

Rampage LOOPY PLUS ARGB USB3.0 Tempered Glass Siyah 950w 80+ Mid Tower Gaming Kasa​

Bu kasa hava sirkülasyonu nasıl bir de güç kaynağı ile ilgili bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rampage LOOPY PLUS ARGB USB3.0 Tempered Glass Siyah 950w 80+ Mid Tower Gaming Kasa​

Bu kasa hava sirkülasyonu nasıl bir de güç kaynağı ile ilgili bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
aynı zamanda itopyadan bu sistemi almayı düşünmekteyim sizce alınır mı?

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Emirhan Özkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış Altıntop
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınmaz berbat fiyat 4060ın hakkı max 25k
bu sistem çok daha iyi ayrıca rampage loopynin fiyatını yazarsanız daha güzel bir kasa psu önerebilirim
zaten bu sistemle attığım sistem arasındayım arasında olma sebebimde coil whine problemi bu ekran kartında coil whine probleri olduğunu duydum.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,938
İsim
1
iki sistem arasında düşünmeden rx7700xt olanı alın

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,938
İsim
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış Altıntop
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,938
İsim
1
şans işi derken coil whine sesi olmayan kartın da gelme ihtimali var anlamında mı?

yoksa her asus dual rx7700xt de bu ses var mı
hocam yani herhangi bir ekran kartı aldığınızda da karşınıza çıkma ihtimali var çok sıkıntılı değilse zaten pek rahatsız etmez kulaklığı vs takınca duymazsınız

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin
zaten bu sistemle attığım sistem arasındayım arasında olma sebebimde coil whine problemi bu ekran kartında coil whine probleri olduğunu duydum.
İki ekran kartımdada Coil whine mevcut 4060 asusun yenilenmis sürüm olanı güya bu tarz sorunları ortadan kaldırdık larini iddia ediyorlar ama Coil whine var arkadaşımda 4080 rog var ondada mevcut değişimde yapmıyor Asus.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış Altıntop
İki ekran kartımdada Coil whine mevcut 4060 asusun yenilenmis sürüm olanı güya bu tarz sorunları ortadan kaldırdık larini iddia ediyorlar ama Coil whine var arkadaşımda 4080 rog var ondada mevcut değişimde yapmıyor Asus.
değişim yapmazlar o normal çünkü coil whine bir arıza değil. fikirleriniz için teşekkürler

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin
değişim yapmazlar o normal çünkü coil whine bir arıza değil. fikirleriniz için teşekkürler
Benimde demek istediğim o marka Coil whine sorunlu demişsiniz yukarıda bende diyorum ki bu her markada olur takmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış Altıntop
arıza değil deme sebebimde elektronik bir ses bobin sayısı ne kadar fazla ise o kadar az olur coil whine sesi mesela bu konuda rxt 4000 serisinde bir ekran kartı vardı onda bobin sayısı 20 ama başka bir karta bakıyorsun 12 yada 10 bu ses bu yüzden oluşuyor bir arıza yada bozukluk olmadığı için değişim yapmıyolar

Benimde demek istediğim o marka Coil whine sorunlu demişsiniz yukarıda bende diyorum ki bu her markada olur takmayın.
anlıyorum ben sadece açıkladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,110
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom