Neler Yeni

1 ay sonra taahüt bitiyor sizce hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
mustafa
tokat erbaada yaşıyorum ve 270tl ödediğim internetim çok kötü olmaya başladı 8mb download 10mb upload alıyorum başka bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum yoksa bilgisayara yumruk atıcam önerilerinizi bekliyorum

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,197
İsim
Emre siyah
iss değişseniz de muhtemelen sonuçlar çok değişmeyecek

Lady-Of-Ice

80+ Gold
İSS= İnternet servis sağlayıcı.
Altyapınız sorunlu ise; pek fark olmaz arkadaşın dediği gibi. Telekom'un veremediği veya çözemediğini; alternatif firmalar nasıl çözecek?

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İSS= İnternet servis sağlayıcı.
Altyapınız sorunlu ise; pek fark olmaz arkadaşın dediği gibi. Telekom'un veremediği veya çözemediğini; alternatif firmalar nasıl çözecek?
yok oyle değil vodafone kullanıyorumda paketleri çok pahalı paketleri daha ucuz olan bir iss yokmu

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Size yakın; Netgsm var. Haziran 2025'e kadar sabit fiyat. Gıbırnet 6 ay sabit. Gigaspeed var; Haziran'a kadar sabit fiyat.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Kullanmadığım için net cevap veremeyeceğim. Fiyat bakımından paylaştım. Size yakın Konya'dan hizmet veren Pananet kullanmıştım; 15 ay gibi. 1 hafta 2 şer saatlik sorun olmuştu ilk ay; ondan sonra sorun yaşamadım. 1-12 ay peşin ödeme seçeneğide var. 50 lik tarife ve e-devlet onayda var.
Gigafiber geldiği için iptal ettim; yoksa devam ederdim. 1 yıllık peşin ödeme yapmıştım; geri kalan 1 hafta içinde de iade edildi.

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
mustafa
Kullanmadığım için net cevap veremeyeceğim. Fiyat bakımından paylaştım. Size yakın Konya'dan hizmet veren Pananet kullanmıştım; 15 ay gibi. 1 hafta 2 şer saatlik sorun olmuştu ilk ay; ondan sonra sorun yaşamadım. 1-12 ay peşin ödeme seçeneğide var. 50 lik tarife ve e-devlet onayda var.
Gigafiber geldiği için iptal ettim; yoksa devam ederdim. 1 yıllık peşin ödeme yapmıştım; geri kalan 1 hafta içinde de iade edildi.
tamam o zaman ona bi bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

76 mbps maksimum alabileceğimmiş

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,184
İsim
Rick Baba
Türknet'e geç

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Kadir Efe Ulusoy
tokat erbaada yaşıyorum ve 270tl ödediğim internetim çok kötü olmaya başladı 8mb download 10mb upload alıyorum başka bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum yoksa bilgisayara yumruk atıcam önerilerinizi bekliyorum
kablonet+ tplink c54 yaparsın wifi çok çekmiyor

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Altyapı sorgusu ararmısınız hocam ona göre konuşalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,722
Üyeler
163,541
Son üye
Caxi
Top Bottom