muhammet_ctnky
80+ Bronze
kasadaki psu çok sakat duruyor
Bende beyaz sistem kurmaya çalışıyorum. Aynı parça bile olsa +2000-3000 yazılıyor. Valla vazgeçme noktasına geldimRTX 4060 ne kadar ısınabilir en fazla lafı çok yanlış, ısınıyor. Ortalama altı soğutmaya sahip kesinlikle, bu fiyata ddr5 ama güvenmeyeceğim PSU biraz düşündürücü
f/p sistem den ne bekliyorsun ? asus kart kullanmalarını mı ? tabii ki windforce,ventus,zotac,gainward,palit,inno3d, bu kartlar hep göreceğiz.Windforce ya da ventus 4060 bir bitmedi ellerinde , her sistem de var.
Yine de ddr5 20k olması güzel , zaten bu bütçede de ddr5 alınmalı.
Fps oyunlarında 5600'e göre 12400f daha düşük fps verse de düşünülebilir ama ben tercih etmem.
Powerboost ile aylarca kullandım çok sıkıntı olacağını sanmam. Sistem genel olarak az güç tüketiyor.kasadaki psu çok sakat duruyor
vatanpc artık vermez unut o sistemlerBence mantıklı değil , beyaz sistem almak istesem vatanı kovalardım , beyaz thermaltake kasa + beyaz asus dualle sürekli sistem çıkarıyor fiyatı da 20 - 21k oluyodu
her yıl aynı muhabbet oluyor ama bakalımvatanpc artık vermez unut o sistemler
Mesaj otomatik birleştirildi:
21k buna verilmez be
18.5k vok çıkardığı DDR4 sistem alırdım
intel ddr5 sistem alınca sanki bana ekstra 100fps ile havalarda mı uçaracak
sistem ileriye dönük falan demeyin. anakart ram, işlemci hepsini değiştirmeniz gerekir. update için benim için ddr4 sistemden farkı yok.
12400f dışında bu paraya DDR5 sistem satan başka yer varmı ki hocam? Hatta bu fiyata DDR5 4060 satan mı var? Fiyat mecbur bir yerlerden kısıyor. Diğer malum site gibi DDR4 sistemle windforce ve powerboost çakmıyorlar en azından.Ddr5 yapıp eski işlemciyi kitlemeleri hasta ediyor.
hayır vatan tak çaliştir diye bişey varşuan vatan hayatta yapmaz o tarz kampanyayı zaten yılbaşı gelmek üzere
Çok saçma olur kral öyle bir şey yapmakyılbaşına girmeden önce arkadaşa beyaz sistem dizmeye çalışıyoruz sistemden sadece 4060ı alıp diğer parçaları satmak mantıklı sence bana göre mantıklı çünkü yılbaşından sonra bu tarz sistemler bile 25 olur gibi
2025 senesi ek vergili olacağı için ucuza pc olmaz gibi geliyor. vergilerden dolayıher yıl aynı muhabbet oluyor ama bakalım
geçen perşembe sistem gelmedi amahayır vatan tak çaliştir diye bişey var