Neler Yeni

Öneri Hangi Telefonu almalıyım?

Kaan@1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kaan
Bütçe
40000
bütçem 40 bin tl iki adet telefon buldum;
Samsung S23
İphone 14
sizce hangisi daha iyi samsung daha ucuz ve daha güçlü bir telefon ancak iphone kafamı çeliyor hangisi daha mantıklı olur?
Sıfır alacağım.
60hz sorun değil.
Yoksa bütçeyi artırıp İphone 15 almak mantıklı mı?
İki telefon tahmini kaç yıl götürür.

sirefeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
efe baki
hocam yıllardır Apple kullanıyorum Samsung da kullandım akrabalarımdan kullananlarda var ama hiç birisi Apple ın stabilitesi gibi değil ayrıca yazmamışsın seçenek olarak ama Çin menşeili markalardan özellikle uzak durmanı tavsiye ederim zorunlu reklam izletiyorlar…

Kaan@1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yıllardır Apple kullanıyorum Samsung da kullandım akrabalarımdan kullananlarda var ama hiç birisi Apple ın stabilitesi gibi değil ayrıca yazmamışsın seçenek olarak ama Çin menşeili markalardan özellikle uzak durmanı tavsiye ederim zorunlu reklam izletiyorlar…
hocam bugün iphone 11 ve iphone 7 plus ın ekran kaydırma hızını karşılaştırdığım zaman 7 plus daha iyi performans verdi apple eski stablitesinde değil gibi.İphone 14 alsam tahmini kaç yıl götürür? Kendi telefonumla bile iphone 11'i karşılaştırdığım zaman benim telefonum gündelik kullanımda daha iyi gibime geldi.
Telefonum:Samsung a30
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çin malı telefonları bedava verseler bile almam

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,714
İsim
Yavuz
S24PLUS.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Mısırlı
Samsung S23
İphone 14
sizce hangisi daha iyi samsung daha ucuz ve daha güçlü bir telefon ancak iphone kafamı çeliyor hangisi daha mantıklı olur?
Sıfır alacağım.
60hz sorun değil.
Hocam S23 çok daha mantıkoı bir seçenek alabiliyorsan s24 de çok iyi olur zaten samsung alırsan daha uzun kullanabilirsin İphonelarda belli bir süre sonra destek almayı bırakıyor.

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
A30 dediğin telefonun A50 versiyonu bende vardı 3-4 aylıkken kasma ve donma gibi sorunlar yaşayıp 2. el ıphone 7 128 alıp kafa rahat 2-3 sene takılmıştım tek sorunu batarya idi, ayrıca daha önce 14 kullandım 13 ile 14 arasında ki fark benim için sadece 1 yıl fazla güncelleme alıcak olması harici aman aman farkı yok.

Kaan@1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A30 dediğin telefonun A50 versiyonu bende vardı 3-4 aylıkken kasma ve donma gibi sorunlar yaşayıp 2. el ıphone 7 128 alıp kafa rahat 2-3 sene takılmıştım tek sorunu batarya idi, ayrıca daha önce 14 kullandım 13 ile 14 arasında ki fark benim için sadece 1 yıl fazla güncelleme alıcak olması harici aman aman farkı yok.
hocam şuan eski telefonları kıyaslamak mesele değil ben sadece olan durumu anlattım ama şunu söyleyebilirim benim telefon hala gündelik kullanımda beni üzmüyor.
Hocam telefondan i14 den memnun kaldın mı deneyimlerin nasıldı herhangi bir sorunla karşılaştın mı?

Hocam S23 çok daha mantıkoı bir seçenek alabiliyorsan s24 de çok iyi olur zaten samsung alırsan daha uzun kullanabilirsin İphonelarda belli bir süre sonra destek almayı bırakıyor.
hocam aldıktan 2-3 yıl sonra değiştireceğim zaten çok bir sorun olmaz.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,714
İsim
Yavuz

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
hocam şuan eski telefonları kıyaslamak mesele değil ben sadece olan durumu anlattım ama şunu söyleyebilirim benim telefon hala gündelik kullanımda beni üzmüyor.
Hocam telefondan i14 den memnun kaldın mı deneyimlerin nasıldı herhangi bir sorunla karşılaştın mı?

hocam aldıktan 2-3 yıl sonra değiştireceğim zaten çok bir sorun olmaz.
Ben memnun kaldım gayet yeterliydi fakat tabi bi pro hissiyatı yok zaten güncelde de nişanlım kullanıyor aynı telefonu ona da yetiyor telefon fakat dediğim gibi 13ten pek bir farkı yok, zamanında 14 uyguna geldiği için almıştım.

Kaan@1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kaan
Ben memnun kaldım gayet yeterliydi fakat tabi bi pro hissiyatı yok zaten güncelde de nişanlım kullanıyor aynı telefonu ona da yetiyor telefon fakat dediğim gibi 13ten pek bir farkı yok, zamanında 14 uyguna geldiği için almıştım.
Tamamdır hocam teşekkürler.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Samsung S23
İphone 14
Sıfır alacağım.
60hz sorun değil.
Stabilite açısından apple daha iyi ama dersen arada bi donsun ama babalar gibi performanslı olsun custom rom atılabilsin vs samsungtan şaşma S24+ alabilirsin

Samsung S23
İphone 14
Sıfır alacağım.
60hz sorun değil.
Samsung Uzun Ömürlü Aple Telefonları Yavaşlıtıyor Annemin Samsung Telefonu Vardı 5 Yıl Kullandı Şu Anda KÜçük Kardeşim Kullanıyor 7 Senedir Kullanılıyor Telefon

Top Bottom