Neler Yeni

Tende ac1200 internet yok hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tunahan Özler
arkadaslar herseyı kuruyorum modem yapılanıyor ama internet modeme gelmiyor bunun sebebi nedir çözemedim?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
arkadaslar herseyı kuruyorum modem yapılanıyor ama internet modeme gelmiyor bunun sebebi nedir çözemedim?
TP link 1200 olanını yeni aldım onda videoları vardı belki bunda da vardır kutu için de QR kot oluyor yine yapamıyorsan ingizlice olarak googleden arama yap yabancı videolara bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tunahan Özler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TP link 1200 olanını yeni aldım onda videoları vardı belki bunda da vardır kutu için de QR kot oluyor yine yapamıyorsan ingizlice olarak googleden arama yap yabancı videolara bak
reis tüm videoları gezdim olmuyor. İnternete bağlanıyorum ama internet yok anlamıyorum modemde mi sıkıntı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tunahan Özler

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
dostum ip olayını nasıl kontrol edeceğim yüksek ihtimalle ondan nasıl çözeceğim ki onu
Kontrol paneli gibi bir şey olması lazım modemin oraya bakın ve daha doğru bilgi almak için googleden araştır bu modemin ip adresini almayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tunahan Özler
Kontrol paneli gibi bir şey olması lazım modemin oraya bakın ve daha doğru bilgi almak için googleden araştır bu modemin ip adresini almayı
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Nquyen hocam modem kurarken kullanıcı adı ve şifreye ben admin admin yazıyordum o yüzden olabilir mi? ama sistem yapılandırma ekranı geliyorsu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,627
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom