Neler Yeni

Temudan bu mikrofon alınır mı ???

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Sercan SAYİT
Ya bu mikrofonları alanlar nasıl konumlandırıyorlar da rahat ediyorlar? Bende LastVoice var böyle standı olan, alçak tutsam klavyeyi kullanmama engel oluyor, yüksek tutsam monitörü görmeme engel oluyor. Ne rahatsız bir şey bunlar yahu.

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
mikrofonun ses videosu vs. varsa atabilecek var mı

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
joe
siparişten haber var mı? benimki 2 gündür gümrük beyanı gönderildi'de bekliyor. hayırlısı

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Hüseyin Mert Görgel

bantuie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun Pekgöz
gümrükleme tamamlandı diyor şimdi baktım. cumartesi veya olmadı pazartesi gelse keşke
Hocam ürün hakkında yorumunuz nedir bende almayı düşünüyorum şu an. dip ses var mıdır? fifine a6t arasında farklar ne tam olarak?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Hocam ürün hakkında yorumunuz nedir bende almayı düşünüyorum şu an. dip ses var mıdır? fifine a6t arasında farklar ne tam olarak?
gayet güzel mikrofon iyice deneyimledim 1 aydan fazladır kullanıyorum fifine a6t deneyimlemedim ama gayet güzel mikrofon önerim gürültüyü biraz fazla alıyor nvidia broadcast veya benzeri bir uygulama ile gürültü engelleme gibi modlar açman olur.Sepete atıp 2-3 gün bekletebilirsin genelde indirim veriyor o sekilde baya uyguna geliyor ben vergi dahil 800 civarına aldım sende aynı şekilde yapabilirsin

bantuie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun Pekgöz
gayet güzel mikrofon iyice deneyimledim 1 aydan fazladır kullanıyorum fifine a6t deneyimlemedim ama gayet güzel mikrofon önerim gürültüyü biraz fazla alıyor nvidia broadcast veya benzeri bir uygulama ile gürültü engelleme gibi modlar açman olur.Sepete atıp 2-3 gün bekletebilirsin genelde indirim veriyor o sekilde baya uyguna geliyor ben vergi dahil 800 civarına aldım sende aynı şekilde yapabilirsin
Hocam keskin ve pürüzsüz bir ses veriyor mu? broadcast yardımıyla da olur fark etmez. ben yayınlarda keskin ve pürüzsüz bir ses versin istiyorum sadece

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Hocam keskin ve pürüzsüz bir ses veriyor mu? broadcast yardımıyla da olur fark etmez. ben yayınlarda keskin ve pürüzsüz bir ses versin istiyorum sadece
Sesi gayet iyi alıyor kendisi geldiği şekilde keskin almıyor ama broadcast veya başka uygulamalar ile çok daha keskin bir hale geliyor bence indirim ile alabilirsen al yoksa indirimsiz bunu alacağına gider buradan başka mikrofon almanı öneririm.

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
joe
burayı unutmuşum ya. valla mic süper benim gözümde. ben de nvidia broadcast ile kullanıyorum. başka hiçbir EQ'ya gerek kalmadan tertemiz iletiliyor sesim. bu fiyata bu ürün ciddili şaşırttı. fun fact ilk aldığımda üzerinde kulaklık girişini kullanmıştım kendini duymak garip hissettiriyor

Top Bottom