Neler Yeni

🔥Anderson Talisca Fenerde 🔥

Talisca'nın 12 milyon euroluk maaşının yarısını Fenerbahçe ödeyecek. Satın alma opsiyonu ise 5 milyon euro olacak. Fenerbahçe yönetimi, yeni 10 numarasında mutlu sona ulaştı. Asbaşkan Acun Ilıcalı'nın tek yetkili olarak ilerlettiği bu süreçte Anderson Talisca konusunda anlaşmaya varıldı.
Yorumuz nedir

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hazar Salman
Oyun aklı olarak çok şey katacağı belli. Artık Tadic dışında kontrolü eline alacak 1 oyuncusu daha olacak. Hücum gücü anlamında yıpratan bir forvete veya tek dokunuşla iş bitirecek bir forvete ihtiyaçları olacak. Dzeko veya Nesry ile olacak iş değil. Eğer yıpratan bir forvet olursa Talisca bolca gol atar. Diğer seçenekte ise bolca asist. Hayırlı olsun. Ligin seyir zevkinin artması dileğiyle.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Asil
Sezon öncesi kadro bu deseler ligi domine eder dersin ama anlık puan farkı 8. Talisca gelince umarım bir şeyler yolunda gitmeye başlar.
FB000939-A23E-402F-9870-A3B5198E4472.jpeg

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Kaan
Sence değişen bişey olurmu fenerde ciddi soru
şahsi düşüncem gene aynı fener gene aynı terane

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
adı türk futbolu ama oynayan türk yok sw

Muddi

80+ Bronze
Sistem olmadığı surece birde bu alikoc olduğu sürece hicbir cacık olmaz

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Asil
Sence değişen bişey olurmu fenerde ciddi soru
şahsi düşüncem gene aynı fener gene aynı terane
Bende çözemiyorum biz neyi yanlış yapıyoruz. Bir şeyler ters gidiyor ama ne bilmiyorum bu takıma messi de gelse ronaldo da gelse şampiyon olamıyacağız sanırım. Bu sezon artık çok emindim, takım MOURINHO geldi ama yok. Taraftar bazı konularda çok sabırsız. Bunca yıldır kupa kaldıramayan başkana karşı tolerans gösteriliyor ama her şampiyon olamadığımız sene taraftar teknik direktörün değişmesi için ayağa kalkıyor. Her yıl farklı bir oyun oynuyor takım, dinamik oturtulamıyor. Lan takıma mourinho geldi 3 yıllık sözleşme imzalandı 16. haftadan puan farkı açıldığı için İsmail Kartal geri gelsin deniliyor. Daha bu yaz ne deniliyordu? Kaloriferci gitsin ooo mourinho geliyo. Bu İsmail Kartal futboldan ne anlıyor, kahvede okey oynasın deniliyordu. Şimdi ne değişti? Şuanlık evet süperlig de İsmail Kartal daha başarılıydı ama Mourinho ile daha bu sezondan sonra 2 sezonluk fırsatımız var. Bir başarısızlık olunca teknik kadro sürekli değişirken başkanda neden suç aranmıyor? Vitor hoca bi sistem oturtuyor değiştiriliyor, Jesus bir sistem oturtuyor değiştiriliyor, İsmail Kartal bir sistem oturtuyor değiştiriliyor, Mourinho ligi takımı anlamaya çalışıyor daha 16. Haftadan değiştirilmek isteniyor?…

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,328
İsim
Kadir
duran top sorununu çözer iyi oyuncu çoğu maçta kilidi açar ama hiç istek kalmadı yönetimin komple gitmesi lazım

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Kaan
Fenerin en büyük sorunu içerdeki kaos Ali koç başkan olduğu ve yanında acun olduğu sürece fenerin iyi olucağını düşünmüyorum ali koc la devam ettiniğiniz sürece de olmaz acun zaten zeki adam iş adamı fener le kendi çıkar payı için birlikte iş yapıyolar bana kalırsa
farklı bi düşünce türkiyede yabancı adam tutmuyor bana kalırsa morinho seneye kalmaz gider bi güzel de tazminatı alır söylencek çok şey varda cümleyle birleştiremedim kısaca böyle bence şahsi görüş @MonteCapz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,699
Üyeler
163,704
Son üye
trigger
Top Bottom