Neler Yeni

Yardım OYUNCU KOLTUGU ONERİSİ

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,312
İsim
Volkan
O zaman 15'li Plus uygundur. Şans eseri iyi denk getirmişler. Yakın zamanda gayet güzel indirime girmişti fakat şu anki fiyat da gayet iyi. Bu banttaki en iyi seçenek.
keşke ben alırkende bu fiyat olsaydı bin pişman etti aldığıma hawk habire tak tak tak diye alt mekanizmadan ses geliyor bel aralığı fazla yastık kaçıyor nereden tutsam elde kalıyor övecek yeri yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

bel kısmı iyi mi? diye sordunuz ya yazdım

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
muhammed samet
keşke ben alırkende bu fiyat olsaydı bin pişman etti aldığıma hawk habire tak tak tak diye alt mekanizmadan ses geliyor bel aralığı fazla yastık kaçıyor nereden tutsam elde kalıyor övecek yeri yok

bel kısmı iyi mi? diye sordunuz ya yazdım
Anladım hocam teşekkür ederim

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Osman
Yazık olmuş hocam. Benim kitabımda uzak durulması gereken markalardan biridir kendisi. Yerinizde olsaydım 2. el piyasasında okutmaya çalışırdım.

Kullandıkları malzemelere ve mühendis kalemlerine değil de sponsorluk anlaşmalarına daha çok para akıttıkları için her karşılaştırmada en geride kalıyor.

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
YUSUF KAYA
Beyler günümün çoğu masa başında geciyor ve bellim ağrımaya başladı ben de yılbaşı gelmeden koltuk alayım dedim masajlı olanlar işe yaramıyor diyorlar öneriniz var mıdır
15 li plus kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin aklında bir şey kalmasın az para değil

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
muhammed samet

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Fiziksel özellikler belli olmadan atıştırılmış yine. Alacağınız koltuk için boy-kilo ölçüleriniz önemli.
hocam bana göre koltuk varmıdır ya boy 2.10 kilo 125

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
YUSUF KAYA
Hocam rahat mi

Yumuşak mi yani
hocam kolçaklara kadar yumuşak boy 190 kilo 95 bağdaş bile kuruyorum bel desteği mükemmel iş arası geriye yaslayıp bel dinlendirip telefonla oynuyorum yatağa gitmiyorum artık sen düşün skjlskjgdfsdfg

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
muhammed samet
hocam kolçaklara kadar yumuşak boy 190 kilo 95 bağdaş bile kuruyorum bel desteği mükemmel iş arası geriye yaslayıp bel dinlendirip telefonla oynuyorum yatağa gitmiyorum artık sen düşün skjlskjgdfsdfg
Anladım hocam galiba iyi 😁

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Uygun fiyat bandındaki ürünler genelde maksimum 80-90 kiloya kadar garanti veriyor. Biraz zorlayacaktır. Bütçeniz ne kadar?
bütçede genel olarak sorun yok ama 10k yı geçmese daha iyi olur 2tane alıcam çünki

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
Deniz Bey

ben bu markanın şu modelini aldım 1 kaç aydır gayet başarılı

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Osman
bütçede genel olarak sorun yok ama 10k yı geçmese daha iyi olur 2tane alıcam çünki
Bütçeniz tam arada kalıyor aslında. Benim tavsiyem Altay olurdu fakat skalaya bakarak diğer modellere de göz atın derim.

Anti parantez olarak eğer ofis için değil de ev ortamı için bir arayış içerisindeyseniz, berjer alın derim çünkü piyasadaki hiçbir oyuncu-ofis koltuğu fiziksel özellikleri karşılamıyor ve beklenen konforu vermiyor.

Screenshot_2024-08-06-02-02-34-137_com.android.chrome-edit.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom