Neler Yeni

TEKNORYA SATICISINI ICRAYA VERDIM. PARANIZLA REZIL OLMAYIN

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emir
Herkese selamlar, daha once de konusunu acmistim. Thh yi kazandim, satici elimizde aynisi yok dedi ve muadil onerecegini soyledi. Satici bana muadil laptop onermiyor daha dusuk ozellikle dandik modeller oneriyor. Bir ust model var fiyat farkini verirseniz onu gondeririz dedi. Tamam dedim benim piyasa degeri ortalama 50 55k arasi olan asus rog strix g16 4050 modelimi 40k saydi ve buyuk bir fiyat farki istedi. Ben de kiymet takdiri ile ederi neyse onu almak istiyorum. Daha once boyle bir durum yasamis olan var mi onerisi nedir ?

guncelleme #arkadaslar satici maillerime donmuyor avukat ile icraya verecegim

Bir guncelleme daha #arkadaslar icra islemini baslatiyorum teknorya kadar rezil bir firma gormedim hicbir sekilde yardimci olmadilar onermiyorum almayin paranizla rezil olmayin.

Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,018
İsim
Emir
Bir üst modelini fiyat farkı olmadan vermesi gerekiyor.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir üst modelini fiyat farkı olmadan vermesi gerekiyor.
Yarin il thh merkezini arayacagim Net bilgiyi edinmek icin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firmalara yaptirim uygulanmadigi icin thh kararina dahi uymuyor. Cok yuz bulmuş saticilar

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Serdar Akyaka
4.03'te başvuru formuna yazmanız gereken şeyleri belirtmişler.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emir
4.03'te başvuru formuna yazmanız gereken şeyleri belirtmişler.

Ben de Bu videodan yola cikarak kiymet takdiri, yani guncel fiyattan icrasini baslatacagim hocam tesekkurler tavsiyeniz icin

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
İcraya vereceksin çatır çatır masraflarla birlikte ürünün fiyat farkını alacaksın. Satıcı da ürün yoksa eğer internette en pahalı satan firmanın ss ile birlikte aradaki fiyat farkını talep et

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emir
İcraya vereceksin çatır çatır masraflarla birlikte ürünün fiyat farkını alacaksın. Satıcı da ürün yoksa eğer internette en pahalı satan firmanın ss ile birlikte aradaki fiyat farkını talep et
Aradaki en yuksek fiyati verirler mi hocam ?

Benim anladigim kadariyla kiymet takdiri yani ortalama internet fiyati baz aliniyor. Icra dairesine en yuksek fiyatli urunu gotusem o fiyattan icra baslatilir mi bildigim kadariyla ilimli icra fatura fiyatindan olur

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik

Benim anladigim kadariyla kiymet takdiri yani ortalama internet fiyati baz aliniyor. Icra dairesine en yuksek fiyatli urunu gotusem o fiyattan icra baslatilir mi bildigim kadariyla ilimli icra fatura fiyatindan olur
Kıymet takdirini siz belirlemiyorsunuz. THH kararını atma şansınız var mı?

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım

Satıcıda yoksa eğer güncel fiyat dersin

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emir

Ekler

• Screenshot_20241224-220118_Drive.jpg
    Screenshot_20241224-220118_Drive.jpg
    164.2 KB · Hit: 46

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Serdar Akyaka
Ben de Bu videodan yola cikarak kiymet takdiri, yani guncel fiyattan icrasini baslatacagim hocam tesekkurler tavsiyeniz icin
Ben de dün İncehesap'ı icraya verdim. Ürünü bulup getirmezlerse borç, paraya çevrilecek ve fatura tutarı olan 4699 lirayı alacağım. Bu kıymet takdiri işini ben de düşündüm ama süreci uzatıyormuş. Karşı tarafın da bu aşamada itiraz etme hakkı var. Zaten benim ürüne max 5.500 lira değer biçerler diye tahmin ediyorum. 700-800 lira için uğraşmak istemedim.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emir
Satıcıda yoksa eğer güncel fiyat dersin
Satici guncel fiyat iadesi yapmiyor, tek yol kiymet takdiri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de dün İncehesap'ı icraya verdim. Ürünü bulup getirmezlerse borç, paraya çevrilecek ve fatura tutarı olan 4699 lirayı alacağım. Bu kıymet takdiri işini ben de düşündüm ama süreci uzatıyormuş. Karşı tarafın da bu aşamada itiraz etme hakkı var. Zaten benim ürüne max 5.500 lira değer biçerler diye tahmin ediyorum. 700-800 lira için uğraşmak istemedim.
15 20 bin tl degisiyor benim icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,769
Üyeler
163,720
Son üye
lambacii
Top Bottom