Neler Yeni

35000TL MONİTÖR DAHİL RTX EKRAN KARTLI SİSTEM ÖNERİSİ

egesay35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ege sayraç
Bütçe
35000
Merhaba. 35000tl bütçem var monitör dahil bir sistem tavsiyesi arıyorum. oyun odaklı olucak yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Emirhan Özkan

egesay35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ege sayraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
27 28k ya 4060ti 7500f çıkabilir belki
bence 7700xt sistem alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle bir sistemi vatan bilgisayardan bu fiyatlara bulma şansım olur mu sizce elden almak istiyorum kargo beklememek için

• Beğen

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Mert ash
böyle bir sistemi vatan bilgisayardan bu fiyatlara bulma şansım olur mu sizce elden almak istiyorum kargo beklememek için
vatanda şuan böyle sistemler yok hepsi aşırı pahalı 1hafta falan bekleyin kargoyu bir şey olmaz

egesay35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ege sayraç
monitör olarak bir tavsiyeniz var mı 4-5k civarına

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Jiyu
Vatan'da şu an f/p sistem yok , sakın f/p sistem çıkmadan oradan sistem almayın.
Ve sakın onlara da toplatmayın , 4060 sisteme 45k ödersiniz sonra.

egesay35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ege sayraç
Vatan'da şu an f/p sistem yok , sakın f/p sistem çıkmadan oradan sistem almayın.
Ve sakın onlara da toplatmayın , 4060 sisteme 45k ödersiniz sonra.
tamamdır teşekkürler monitör olarak bir öneriniz var mı

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Jiyu
tamamdır teşekkürler monitör olarak bir öneriniz var mı
Monitörlerden anlamıyorum ama forumlarda bu monitörleri öneriyorlar bu bütçede. 7700xt 2k ekran kartı bilgine.

Pc hocası 9 sistemini ben de alıp almama arasında kararsızım , 2 aydır başka f/p sistem yok. Olsa da bunun bir üstü 7800xt var.
Cw sorunu var diyorlar pc hocası sistemlerinde , daha doğrusu sanırım asus dual de sorun var.
Her sistemde ya da kartta olabiliyormuş ama beni tedirgin ettiği için kararsızım :( belki f/p çıkar diye bekliyom

egesay35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ege sayraç
Monitörlerden anlamıyorum ama forumlarda bu monitörleri öneriyorlar bu bütçede. 7700xt 2k ekran kartı bilgine.

Pc hocası 9 sistemini ben de alıp almama arasında kararsızım , 2 aydır başka f/p sistem yok. Olsa da bunun bir üstü 7800xt var.
Cw sorunu var diyorlar pc hocası sistemlerinde , daha doğrusu sanırım asus dual de sorun var.
Her sistemde ya da kartta olabiliyormuş ama beni tedirgin ettiği için kararsızım :( belki f/p çıkar diye bekliyom
evet piyasa biraz karışık bende çok kararsızım malesef. 2k ekran kartı olduğunu duymuştum fakat monitör olarak çok fazla bütçe olmadığı için 4klık bir monitörde verim alabilir miyim ya da bu attığınız monitörler 2k destekliyor mu ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/3285...1ms-full-hd-freesync-fast-ips-gaming-monitor/ ayrıca bunu öneriyor sistem yanında satın alırken pc hocasi 9 için

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Jiyu
evet piyasa biraz karışık bende çok kararsızım malesef. 2k ekran kartı olduğunu duymuştum fakat monitör olarak çok fazla bütçe olmadığı için 4klık bir monitörde verim alabilir miyim ya da bu attığınız monitörler 2k destekliyor mu ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/3285...1ms-full-hd-freesync-fast-ips-gaming-monitor/ ayrıca bunu öneriyor sistem yanında satın alırken pc hocasi 9 için
1080p monitör bunlar bu bütçede bunlar var , 7-8k dan başlıyor 2k olanlar. , teknik detaylarını bilmiyorum

kim öneriyo , önce forumlarda araştır belki daha iyisi vardır. Sitenin kendisi öneriyor diye alma kendin araştır karar ver.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,781
Üyeler
163,724
Son üye
Emrah yaşan
Top Bottom