Hali hazırda pc hocası 9 ve pc hocası 12 varken yine amd gelmesi üzücü olurdu..Gelirse bile min 32-33k ya gelir o da özelleştirmelerle 35-36k yı bulur . Zaten 4070 min 22-23 binden başlıyor tek basına.
2 haftadır bakınıyorum bir bilgisayar almak için. bu fiyat bandında mantıklı bir sistem bulamadım. insanlar intel ekran kartını çok eleştiriyor bu da korkutuyor valla.PSU küçük farkla değiştirilebilir. Ram de single stick/single channel o yüzden 2x8 veya 2x16 seçime gidilebilir. Timinglerde genelde çok yavaş ram seçeneklerinde. Bir tane kingston var 6000mhz cl30 olan 2x8 seçenek o seçilip, 5600mhz cl 30 şeklinde çalıştırabilir. Çok fazla site single channel kasa satmaya başladı son dönemde yine, alırken dikkat edin arkadaşlar. Single channel ram çok büyük performans kaybına ve %1 fps droplarına sebep oluyor.
30k olursa çekerim bu sefer. 35 bandında olursa kendim toplarım akakçeden zaten 37 tutuyor en azından istediğim parçalar.Rx 7800 xt ryzen 5 7500f sistem gelcek cuma günü büyük ihtimalle
Dört gözle asgari ücret zammını bekleyen aç gözlü fırsatçı köpekler gün sayıyordur 1 Ocak gelsin diye. Gerçi tam gününü beklemeyenlerde var.bu konuya katılıyorum. Asgari ücret zammı da belli olduğuna göre yeni yılda da ekstra vergiler ve stopajla bu sistemleri 28-30k bandına görürürüz gibi geliyor. Bizim için son cuma artık
1 ocak dediğinde zammı yapıştırıyolar aç gözlü köpekler. Bize gelince biz zamlı maaşı şubatta alıyoruz . Hay senin adaletini dünya...Dört gözle asgari ücret zammını bekleyen aç gözlü fırsatçı köpekler gün sayıyordur 1 Ocak gelsin diye. Gerçi tam gününü beklemeyenlerde var.
30k imkansız bence istesede çıkartamaz minimum 33k30k olursa çekerim bu sefer. 35 bandında olursa kendim toplarım akakçeden zaten 37 tutuyor en azından istediğim parçalar.