Neler Yeni

RTX 4060 Ryzen 5 7500F Sistem Nasıldır?

EnEsFc161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
Yılbaşından önce bir masaüstü toplamak istiyorum ve 25bin TL'ye bu sistemi buldum;
DDR 5 olması ve am5 olması güzel ileride ram ve ssd takviyesi yapabilirim ama birkaç tane sorum var:
1-Kasa nasıl? ve psu kalitelisi iyi mi ve yeterli olur mu?
2-İşlemcinin çok ısındığını biliyorum güzel bir kule tipi soğutucu önerisi yapar mısınız veya satın alma sekmesinden hangi model seçilebilir?

Bünyamina

80+ Platinum
Sistem bir tık pahalı. Soğutucu olarak ak400 seçilebilir.

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sümer
Yılbaşından önce bir masaüstü toplamak istiyorum ve 25bin TL'ye bu sistemi buldum;
DDR 5 olması ve am5 olması güzel ileride ram ve ssd takviyesi yapabilirim ama birkaç tane sorum var:
1-Kasa nasıl? ve psu kalitelisi iyi mi ve yeterli olur mu?
2-İşlemcinin çok ısındığını biliyorum güzel bir kule tipi soğutucu önerisi yapar mısınız veya satın alma sekmesinden hangi model seçilebilir?
İşlemci ısınan bir işlemci ama çok fazla ısındığını düşünmüyorum özelleştirme seçeneklerindeki deepcool markayı tercih edebilirsin soğutur.
Ekran kartına gelince windforce serisinin sogutmasının iyi olmadığını çok ısındığını söylemişlerdi. İstersen gaming oc yap ram olarak 32 yapabilirsin en fp ram olarak gözüküyor kingston fiyat bandında. SSD 1 tb yapmanı öneririm 100-200 gb oyunlar var pek yeteceğini düşünmüyorum sisteme.

Bunların hepsi bütçe tabii ki ama benim tavsiyelerim bunlar. Öyle olunca da 30k yı bulur sistem. 30k ya da 4060 değil de daha iyi 4060 ti ya da 7600xt 7700xt sistem bulunabilir .

EnEsFc161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem bir tık pahalı. Soğutucu olarak ak400 seçilebilir.
Öneriniz varmıdır 25bin bütçe var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci ısınan bir işlemci ama çok fazla ısındığını düşünmüyorum özelleştirme seçeneklerindeki deepcool markayı tercih edebilirsin soğutur.
Ekran kartına gelince windforce serisinin sogutmasının iyi olmadığını çok ısındığını söylemişlerdi. İstersen gaming oc yap ram olarak 32 yapabilirsin en fp ram olarak gözüküyor kingston fiyat bandında. SSD 1 tb yapmanı öneririm 100-200 gb oyunlar var pek yeteceğini düşünmüyorum sisteme.

Bunların hepsi bütçe tabii ki ama benim tavsiyelerim bunlar. Öyle olunca da 30k yı bulur sistem. 30k ya da 4060 değil de daha iyi 4060 ti ya da 7600xt 7700xt sistem bulunabilir .
Psu konusunda bir şey söylememişsiniz yeterli olur mu bir düşünceniz var mı?

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sümer
Öneriniz varmıdır 25bin bütçe var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psu konusunda bir şey söylememişsiniz yeterli olur mu bir düşünceniz var mı?
Kasa ve psu konusunda benim tercihim fsp oluyor. Ama sen çok dip kasa psular haricinde aklına yatan 80+ bronze sertifikalı kasaları tercih edebilirsin. MSI MAG iyi gibi ventolar iyi yada en dip olarak bitfenix aresler falan var bu tamamen tercih meselesi. 80+ Bronze sertifikalı olsun min 600-650watt seni kurtarır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,558
Üyeler
163,842
Son üye
Berivan ışık
Top Bottom