Neler Yeni

3000 TL Kulaklık önerisi

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Uğur Çam
Bütçe az artarsa void elite wireless kesinlikle. Tiz olarak dünyanın en iyilerine girer ama bas olarak zayıftır.

G435 var tam bütçenize göre ama zorda değilseniz almayın derim, kablosuz olması harici hiçbir artısı yok.

Beklerim derseniz cloud 3 wireless ara sıra 3.5 civarına düşüyor bu bütçede kablosuz olarak rakipsiz.
Cloud 3 wireless bekleyeyim hocam olmazsa void elite alayım? Oyun amacım genelde üzer mi? Birde h55 nasıldır?

EsdeathSama

80+ Bronze
Cloud 3 wireless bekleyeyim hocam olmazsa void elite alayım? Oyun amacım genelde üzer mi? Birde h55 nasıldır?
HS55 bilmiyorum hocam, hs35 vardı kırmıştım zamanında :D o zamandan beri hs serini takip etmiyorum. Ama corsair garanti olarak iyidir. Kırık yani 2 parça kulaklığı fransaya ücretsiz gönderdim ve sıfır kapalı kutu kulaklık verdiler.

Cloud 3 wireless beklemeye değer.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Uğur Çam
HS55 bilmiyorum hocam, hs35 vardı kırmıştım zamanında :D o zamandan beri hs serini takip etmiyorum. Ama corsair garanti olarak iyidir. Kırık yani 2 parça kulaklığı fransaya ücretsiz gönderdim ve sıfır kapalı kutu kulaklık verdiler.

Cloud 3 wireless beklemeye değer.
Bekliyeyim hocam 7 sine kadar düştü düştü düşmedi ne önerirsin ? Void elite mi

EsdeathSama

80+ Bronze

Palo DAYI 👑

80+ Gold

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Uğur Çam

EsdeathSama

80+ Bronze
Bunun mic cikarilabilirmi
Void elite modelinin hayır. En konforlu seçenek olarak mikrofonu yukarı konumlandırılıyor.

1735068950372.png

kablolu kablosuz fark etmez fotoğraf temsili

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Uğur Çam
@freygasm hocam void elite önerir misin?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer
@freygasm hocam void elite önerir misin?
Çok uzun süredir kullanıyorum. Mikrofonu temiz ama çok yüksek sesi yok voicemeteerdan falan ayar yaparsan okey oluyor. Ses anlamında her işini görür rahat ses kasılıyor. Ben %50de kullanıyorum şarjı 20-25saat gidiyor. %100de 15saatti sanırım. Hee gün şarja takıyorum. İlk haftadan sonra kafanda hissetmiyorsun yumuşak ve rahat baya ama ilk hafta zorlu olabilir hafızalı yastıkların kafana oturması için zaman tanıman gerek.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Uğur Çam
Çok uzun süredir kullanıyorum. Mikrofonu temiz ama çok yüksek sesi yok voicemeteerdan falan ayar yaparsan okey oluyor. Ses anlamında her işini görür rahat ses kasılıyor. Ben %50de kullanıyorum şarjı 20-25saat gidiyor. %100de 15saatti sanırım. Hee gün şarja takıyorum. İlk haftadan sonra kafanda hissetmiyorsun yumuşak ve rahat baya ama ilk hafta zorlu olabilir hafızalı yastıkların kafana oturması için zaman tanıman gerek.
Teşekkürler hocam büyük ihtimalle bunu alıcam. Bass konusunda kötü falan diyorlar bir de dip ses konusunda bir yorumun var mı?

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer
Teşekkürler hocam büyük ihtimalle bunu alıcam. Bass konusunda kötü falan diyorlar bir de dip ses konusunda bir yorumun var mı?
Dip ses icue kaynaklı(corsair uygulaması) ilk revizyonlarda vardı ama güncellemelerle çözüldü. Bass konusunda ise müzik dinlerken gayet doyurucu bir oyuncu kulaklığına göre.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Uğur Çam
Dip ses icue kaynaklı(corsair uygulaması) ilk revizyonlarda vardı ama güncellemelerle çözüldü. Bass konusunda ise müzik dinlerken gayet doyurucu bir oyuncu kulaklığına göre.
Teşekkür ederim hocam bunu alıyorum o zaman.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer
Top Bottom