Neler Yeni

Cs2 başlatma ekranında donuyor ve oyunda bazen takılıyor

Rudinz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kaan şengül
Arkadaşlar merhaba cs2 de oyunum ilk ekranda takılıyor geç geliyor oyuna geç bağlanıyor oyun içinde ölünce yada oyun başlarken sürekli takılıyor oyunda 360 FPS alıyordum şuanda sabit 171 fps alıyorum yardım edermisiniz?

Kütüphaneden oyun için hızlı başlatma seçeneklerine buradaki kodları girmeyi dene istersen.
  • -novid: Başlangıç ekranındaki introyu atlar ve oyunun daha hızlı açılmasını sağlar.
  • -refresh [değer]: Ekran yenileme hızını ayarlar. Örneğin 144Hz bir monitöre sahipseniz bu ayarı -refresh 144 şeklinde kullanmalısınız.
  • +fps_max [değer]: Oyunun FPS limitini ayarlar. Örneğin +fps_max 144 kodunu kullanmak, oyunu 144 FPS’e sabitler.
  • -threads [değer]: Oyun çalışırken kullanılacak işlemci çekirdeklerini belirler.
  • -mat_disable_bloom: Bloom aydınlatmasını kapatarak FPS’i önemli ölçüde artırır.
  • -cl_forcepreload: Tüm oyun dosyalarını -haritalar dahil- oyun başlatılırken yükler. Oyun esnasında takılmalar (stuttering) yaşayanlar için önerilir.
1735303021067.png

Rudinz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kaan şengül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kütüphaneden oyun için hızlı başlatma seçeneklerine buradaki kodları girmeyi dene istersen.
  • -novid: Başlangıç ekranındaki introyu atlar ve oyunun daha hızlı açılmasını sağlar.
  • -refresh [değer]: Ekran yenileme hızını ayarlar. Örneğin 144Hz bir monitöre sahipseniz bu ayarı -refresh 144 şeklinde kullanmalısınız.
  • +fps_max [değer]: Oyunun FPS limitini ayarlar. Örneğin +fps_max 144 kodunu kullanmak, oyunu 144 FPS’e sabitler.
  • -threads [değer]: Oyun çalışırken kullanılacak işlemci çekirdeklerini belirler.
  • -mat_disable_bloom: Bloom aydınlatmasını kapatarak FPS’i önemli ölçüde artırır.
  • -cl_forcepreload: Tüm oyun dosyalarını -haritalar dahil- oyun başlatılırken yükler. Oyun esnasında takılmalar (stuttering) yaşayanlar için önerilir.
Alıntıyı görüntüle
deneyeceğim

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
MURAT GÜLLÜ
Ben sorunun belirtilen kodlarla alakalı olduğunu sanmıyorum. Anakart marka model nedir?

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
MURAT GÜLLÜ
Her hangi bir antivirüs programı mevcut mu?

Birde işlemci ve ekran kartı nedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,016
Üyeler
163,927
Son üye
031101
Top Bottom