Neler Yeni

Yardım Sizce ne yapmalıyım ? Ekran Kartı

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
Arkadaşlar selam

Normalde Galax RTX 4070 TI Super SG 1-Click almayı düşünüyorum 33799 TL ama şimdi Vatanda MSI GEFORCE RTX 4070 SUPER VENTUS 3X gördüm fiyatı iyi geldi 25844 TL beni zorlamıcak sizce aradaki fark değer mi bu para çok çeşitli oyun oynamıyorum oynadığım birkaç fps oyunu cok +'sı olur mu ti süper alırsam ne dersiniz ?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Arkadaşlar selam

Normalde Galax RTX 4070 TI Super SG 1-Click almayı düşünüyorum 33799 TL ama şimdi Vatanda MSI GEFORCE RTX 4070 SUPER VENTUS 3X gördüm fiyatı iyi geldi 25844 TL beni zorlamıcak sizce aradaki fark değer mi bu para çok çeşitli oyun oynamıyorum oynadığım birkaç fps oyunu cok +'sı olur mu ti süper alırsam ne dersiniz ?
VRAM FARKI DIŞINDA KAS GÜCÜ ODAKLI OYUNLARDA 20FPS CİVARI FARK VAR. BU FARK FPS OYUNLARINDA 50 FPS FARKI GÖRÜYOR. AMA VENTUS'UN KENDİ SEGMENTİNDEKİ KARTLARA GÖRE EKSTRA DAHA DÜŞÜK PERFORMANS GÖSTECİĞNE ŞÜPHEM YOK ÇÜNKÜ SICAKLIĞI YÜKSEK VE İŞLEMCİSİ DAHA AZ PERFORMANS VERİYOR

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VRAM FARKI DIŞINDA KAS GÜCÜ ODAKLI OYUNLARDA 20FPS CİVARI FARK VAR. BU FARK FPS OYUNLARINDA 50 FPS FARKI GÖRÜYOR. AMA VENTUS'UN KENDİ SEGMENTİNDEKİ KARTLARA GÖRE EKSTRA DAHA DÜŞÜK PERFORMANS GÖSTECİĞNE ŞÜPHEM YOK ÇÜNKÜ SICAKLIĞI YÜKSEK VE İŞLEMCİSİ DAHA AZ PERFORMANS VERİYOR
Evet işte aradaki fark değer mi bilemedim neyse Galax alayım bari sonuçta oyunlar artık baya vram istemeye başladı daha ileriye dönük olacak gibi

21 bine 7900 varken 4070 falan alınmaz boşa gereksiz para.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
LazımDeğil
Naptın bende 4070s almıştım iadeye gittim şimdide fiyatlar artmış yeni seriyi mi beklesem diyorum bilemedim

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 4070 ti super almıstım memnunum gayet yeterli. Yeni seriyi beklemen bence bişeyi ifade etmiyor gelecek ürün gene pahalı olacak mevcut fiyatlarında düşeceğine inanmıyorum açıkcası

Top Bottom