Neler Yeni

Oyuncu kulaklığı önerir misiniz? ?

Boran88_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Boran
Bütçe
2500
2500 tl civarında bluetooth kulaklık önerir misiniz?
Steel series olursa iyi olur

Son düzenleme:

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fettah Özalp
benim zamanımda deli gibi v2x öneriyorlardı sakın alma derim, 2 arkadaşım daha aldı üçümüz birden nefret ediyoruz artık razer markasından. burda babasının malı gibi övenlere bakma derim. ne alacağın konusunda bilgim yok şuan ne var ne yok bilmiyorum ama nova 1 e bir bak derim konforlu kulaklık ve mikrofonu iyi. ama kroniği var diyorlar bilemiyorum.

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
2500 tl civarında bluetooth kulaklık önerir misiniz?
Steel series olursa iyi olur
bende alıcam ayrı konu açmamak için takipteyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim zamanımda deli gibi v2x öneriyorlardı sakın alma derim, 2 arkadaşım daha aldı üçümüz birden nefret ediyoruz artık razer markasından. burda babasının malı gibi övenlere bakma derim. ne alacağın konusunda bilgim yok şuan ne var ne yok bilmiyorum ama nova 1 e bir bak derim konforlu kulaklık ve mikrofonu iyi. ama kroniği var diyorlar bilemiyorum.
neyini beğenmedin hocam

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Mustafa Yeşilyurt
hyperx cloud 3

gunesss

80+
razer barracuda x kullandım, gayet memnundum, pil performansı süper, servisi çok ilgili, ses seviyesi bana bi tık yetersiz gibi geldi, ancak sattığım kişi çok beğendiğini söyledi
diğer razer kulaklıklar için çok fazla şikayet gördüm

hyperx cloud 3 wireless kullandım, bass yok diyorlardı inanmıyordum, gerçekten yok, eğer rahatsız etmezse uyguna yakaladığında patlat derim
şu an hyperx cloud 2 core wireless kullanıyorum, mediamarktta 2kya düştüğünde almıştım hem pil performansı hem ses performansı acayip memnun ediyor şu an, uzun bir süre başka bir kulaklığa ihtiyaç duymam sanıyorum :)
cloud core değil, cloud 2 core, ona dikkat et, cloud corenin pil performansı da steelseries gibi

steelseries kulaklıkların tarafımca en büyük sorunu batarya, 20 saat kullanım süresi beni yorar, hiç o topa giremem.,

not: bluetooth derken wireless demek istediğini düşünerek böyle yazdım, gerçekten bluetooth arıyorsan barracuda x öneririm sadece, cloud 2 core'da bluetooth yok, wireless var sadece

Son düzenleme:

Boran88_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Boran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
razer barracuda x kullandım, gayet memnundum, pil performansı süper, servisi çok ilgili, ses seviyesi bana bi tık yetersiz gibi geldi
diğer razer kulaklıklar için çok fazla şikayet gördüm

hyperx cloud 3 wireless kullandım, bass yok diyorlardı inanmıyordum, gerçekten yok, eğer rahatsız etmezse uyguna yakaladığında patlat derim
şu an hyperx cloud 2 core wireless kullanıyorum, mediamarktta 2kya düştüğünde almıştım hem pil performansı hem ses performansı acayip memnun ediyor şu an, uzun bir süre başka bir kulaklığa ihtiyaç duymam sanıyorum :)
cloud core değil, cloud 2 core, ona dikkat et, cloud corenin pil performansı da steelseries gibi

steelseries kulaklıkların tarafımca en büyük sorunu batarya, 20 saat kullanım süresi beni yorar, hiç o topa giremem.,

not: bluetooth derken wireless demek istediğini düşünerek böyle yazdım, gerçekten bluetooth arıyorsan barracuda x öneririm sadece, cloud 2 core'da bluetooth yok, wireless var sadece
Teşekkürler

Top Bottom