Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥HyperX Alpha Kablosuz 🔥4.422,00TL🔥

hawkddf

80+
Beyler yaklaşık 1 yıldır barracuda x 2022 kullanıyorum. Sizce Alpha ya geçmeye değer mi? Zaten satıcı amazon olduğu için iadede bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Eğer hoşuma gitmezse iade ederim.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
fiyat baya iyi duruyor 3.5 civarına cloud 3 kablosuz mu alsam (idnirime girerse ) yoksa buna exstra butce cıkarmaya gerek varmı
Kullanım olarak çok müzik dinlerim fps oyunları nadır girerim kulaklık bile kukllanmam girdiğimde öyle söyliyim monitörün kendi hoparlöründen oynayıp dinlerim müzükleri falan oyun oalrak daha cok hikeyeli oyun oynarım

Rymoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tuğra Tertemiz
Beyler yaklaşık 1 yıldır barracuda x 2022 kullanıyorum. Sizce Alpha ya geçmeye değer mi? Zaten satıcı amazon olduğu için iadede bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Eğer hoşuma gitmezse iade ederim.
kral barracuda x ten kurtul bence şuan ben iadesi ile uğraşıyorum kronik menteşe çatlağı ve ses tekerleği sorunu var beyaz renginde ise pedlerin lekelenmesi de cabası
fiyat baya iyi duruyor 3.5 civarına cloud 3 kablosuz mu alsam (idnirime girerse ) yoksa buna exstra butce cıkarmaya gerek varmı
Kullanım olarak çok müzik dinlerim fps oyunları nadır girerim kulaklık bile kukllanmam girdiğimde öyle söyliyim monitörün kendi hoparlöründen oynayıp dinlerim müzükleri falan oyun oalrak daha cok hikeyeli oyun oynarım
cloud 3 ten iyi demişler hocam diğer bilgi sahibi arkadaşlar
Arkadaşlar sorularınız için genel açıklamayı yapıyorum. Alpha Cloud 3'ün üst modelidir. Fakat Alpha'nın sesi Cloud 3'e göre biraz daha kısıktır. Çok aşarı ses kasan oyuncu değilseniz farkı pek anlayamazsınız. Fakat Alpha'nın program desteği ile bu problem çözülmekte durum eşitlenmektedir. Alpha kulaklık 2024'ün en iyi kablosuz kulaklığı seçildi. Nova Pro, BlackShark V2 Pro, Logitech G Pro X dışında rakibi yoktur. Alpha kulaklık daha çok FPS oyuncularının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla üretilse de en iyi mikrofonlardan birine sahip olup uygulama üzerinden kullanım amacınıza göre seçenekler sunulmuş olup iletişim, moba, fps gibi tercihlerinize göre kulaklığı şekillendirebilirsiniz. Fiyat baz alındığında şüphesiz en iyi kulaklıktır.Alıntıyı görüntüle
hocam peki buna kumaş pad bulabilir miyiz ya deri pad çok sevmiyorum da

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
talha şahin
Kaçırmayın mükemmel bir kulaklık. Hs80 wireless olmasa yapıştırırdım

NOTFOUND

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
UFUK ALTUNTAŞ
Instagram
https://www.instagram.com/yav_hee_he/
Steam
profiles/76561198336583508
Facebook
ufuk.altuntas.357
Cloud 3 siparişi vermiştim bugün alphayı görünce onuda şimdi sipariş verdim yorumlara bakarak.Cloud 3 kargoya verildi diye iptal edilmiyor adrese gelince red verin dediler.Zaten uzun süredir kulaklık araştırıyorum 9 bin bandına nova pro düşse alacaktım.Şansa bu denk geldi

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berat
hocam alacaktım şimdi baktım 8200tl olmuş :/

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Berk

hawkddf

80+
Beyler kulaklık şimdi geldi. Biraz denedim başta sesler çok boğuk geliyordu. Valoda ve müzik dinleyerek test ettim. DTS yi etkinleştirip denedim hoşuma gitmedi. Barracuda x de dolby kullanıyordum. Bunda da denedim. Bence dts den daha başarılı. Kendi eq ayarımı yapmıştım sesler daha net geliyor şimdi. Ama yine de niyeyse barracuda x in sesi daha iyi geliyordu bana. Kullanan varsa bi önerisi var mı? Oyunlarda boğuk geliyor ses sanki basslar fullenmiş gibi. Daha net bir ses gelmesini istiyorum ben.

Robius

80+ Bronze
Beyler kulaklık şimdi geldi. Biraz denedim başta sesler çok boğuk geliyordu. Valoda ve müzik dinleyerek test ettim. DTS yi etkinleştirip denedim hoşuma gitmedi. Barracuda x de dolby kullanıyordum. Bunda da denedim. Bence dts den daha başarılı. Kendi eq ayarımı yapmıştım sesler daha net geliyor şimdi. Ama yine de niyeyse barracuda x in sesi daha iyi geliyordu bana. Kullanan varsa bi önerisi var mı? Oyunlarda boğuk geliyor ses sanki basslar fullenmiş gibi. Daha net bir ses gelmesini istiyorum ben.
Öyle ne yazık ki, Barracuda X ses olarak çok iyi bir oyuncu kulaklığı. Birçok kalburüstü müzik kulaklığından iyi bir tuningi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,471
Üyeler
164,151
Son üye
TekTabanca739
Top Bottom