bu güzelmiş işte bide zengin olsa şımarığın teki sittin sene yaranamazdınZenginden ziade durumları iyi diyim. Ama asıl küçük şeyleri cok sever düşünülmüş şeyler daha önemli onun icin. Bu yüzden bu kızı seviyorum ben zaten
gözden ırak olan gönülden de ırak olur..kiminle yakınsan gönlünün ona kayması gayet doğal..misal benim de okulda biriyle ilişki durumum oldu ancak açılmakta tereddüt ettim iyi ki de açılmamışım..olabilir bilemiyorum ama insan birine karşı bir şeyler hissetmek için onunla vakit geçirmeli dolayısıyla aynı grupta olduklarından sürekli vakit geçirdikleri için gönül kaymıştır, yaşandı onaylandı malesef
emin ol kızlarda aynı muhabbet olsa şimdi 70 sayfayı devirmişti..onlar kat kat daha meraklı böyle şeylere..bizde konu 10 dala bölünürken onlarda ihtimaller bitmek bilmiyor 770 çeşit fikir ortaya çıkıyor14 sayfa konu oldu lan jssjksjks
ya sus öyle değil bazı kızlar fantastik ve romantik konulu kitaplara bayılır bence güzel hediye olurdostayevki falan alsın demi derin anlamı olan şeyler falan dfosjofıjsdofjs
Kanka doğru diyosun eski sevgilimle de yaşadım bu mevzuyu ama kız varya okadar benlik bi kız ki anlatamam direkt ilerdeki karım diyebileceğim bi kız yaAh be abicim sende aynı gruptaki bir kızı niye seviyorsun, en büyük hatalardan biridir, yanlış anlama mevzsunu geçtim bu sevgi aşk meşk işleri grup bozar üniversitede çok yaşadım
aynen o daha korkunç aceba baştan sona nasıl okuyorlar ayyygözden ırak olan gönülden de ırak olur..kiminle yakınsan gönlünün ona kayması gayet doğal..misal benim de okulda biriyle ilişki durumum oldu ancak açılmakta tereddüt ettim iyi ki de açılmamışım..
emin ol kızlarda aynı muhabbet olsa şimdi 70 sayfayı devirmişti..onlar kat kat daha meraklı böyle şeylere..bizde konu 10 dala bölünürken onlarda ihtimaller bitmek bilmiyor 770 çeşit fikir ortaya çıkıyor
sağol kralHep böyle benim cevap verebileceğim cevapları veriyosun kanka adamsın valla
bulması zor bir şey değilki?nereden bulucak aga
nasıl bulunmaz ya köyde değilsen her türlü bulunurHep böyle benim cevap verebileceğim cevapları veriyosun kanka adamsın valla
bi kenera atıp unutmayacağı bi hediye olsun bencebulması zor bir şey değilki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl bulunmaz ya köyde değilsen her türlü bulunur