E bu zaten amazonda 1kya falan satılmıştı neden almadın ki1 yıl Amazon garantili sahibi bir kaç hafta kullandığını iddia ediyor temiz duruyor 1.5a bıraktı en son ne diyorsunuz?Alıntıyı görüntüle
Ne zaman satılmıştı hocam görsem almaz mıyımE bu zaten amazonda 1kya falan satılmıştı neden almadın ki
Bende bi aralar o fiyatlardaydı diye hatırlıyordum akakçeye girdim en düşük 2300 yazıyordu yanlış hatırlamışımdır dedimNe zaman satılmıştı hocam görsem almaz mıyım
hocam müsaitseniz bana sade ses testi atar mısınız dümdüz yt giriyorum 5 video izliyorum hepsinde farklı ses adamlar mikrofon incelemesinde sese düzenleme yapıyorAlınır hocam kullandığım bir mikrofon tam bir fiyat performans canavarı rengi de çok hoş
dc falan varsa bi gelebilirseniz sevinirimhocam müsaitseniz bana sade ses testi atar mısınız dümdüz yt giriyorum 5 video izliyorum hepsinde farklı ses adamlar mikrofon incelemesinde sese düzenleme yapıyor
hocam müsaitseniz bana sade ses testi atar mısınız dümdüz yt giriyorum 5 video izliyorum hepsinde farklı ses adamlar mikrofon incelemesinde sese düzenleme yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
dc falan varsa bi gelebilirseniz sevinirim
bu dediğiniz a9la arasında çok ahım şahım fark var mı benim açıkçası bütçe sıkıntım yok ama fazla paralarda yatırmak istemiyorum yoğun kullanmadığım için dcde kapandı zaten oyun girdiğimizde yok doğru düzgün tamamen fantezi işi alıyorum diyebilrimHocam şuan kullandığım bir mikrofon değil Şubat 2024 te satıp A9 aldım
Ona aldırış etmeyin a6v amazon yd de 1kya satılmıştı ama ağustos ayındaNe zaman satılmıştı hocam görsem almaz mıyım
Bende bi aralar o fiyatlardaydı diye hatırlıyordum akakçeye girdim en düşük 2300 yazıyordu yanlış hatırlamışımdır dedim
bu dediğiniz a9la arasında çok ahım şahım fark var mı benim açıkçası bütçe sıkıntım yok ama fazla paralarda yatırmak istemiyorum yoğun kullanmadığım için dcde kapandı zaten oyun girdiğimizde yok doğru düzgün tamamen fantezi işi alıyorum diyebilrim
A6t a6v nin mikrofon tutucusu olan versiyonu sesi güzel alıyor ben beyazını almıştım o dönem gerçekten çok güzel ürünanladım yd uğraşmak istemiyorum geçenlerde yine vardı o fiyatlara
sizinki halen duruyorsa dcde saf ses gelebilir misinizA6t a6v nin mikrofon tutucusu olan versiyonu sesi güzel alıyor ben beyazını almıştım o dönem gerçekten çok güzel ürün
duruyorda yanımda değilsizinki halen duruyorsa dcde saf ses gelebilir misiniz
green switch aula mekanik klavyenin sesini alıyorsa benim işimi görmez hocam klavye sesi alıyor mu mikrofon