Neler Yeni

Altyapı olmayan bina

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
merhaba biz başka yere taşındık ve burada altyapı yok. Ama çevremde çok fazla internet var ve bunu görebiliyorum. Türk telekomu aradık ve aboneliğimizi altyapı gelene kadar durdurduk. Alt yapı 180 gün içinde gelecektir dediler. Adres taşdığımızı göstermek için mail atmamızı istediler 15 gün içerisinde. Ve bende istedikleri bilgileri 2 gün geçtikten sonra attım. Şimdi bu altyapı için yapmam gereken bişey var mı? Birde bilgisayarı usb kablosu ile telefondan wifi paylaştım. Ben vodafone redli tarifemde netflix sınırsız bilgisayar üzerinde kullandığımda internetimden mi yer yoksa sınırsız netflix mi?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Orkun
merhaba biz başka yere taşındık ve burada altyapı yok. Ama çevremde çok fazla internet var ve bunu görebiliyorum. Türk telekomu aradık ve aboneliğimizi altyapı gelene kadar durdurduk. Alt yapı 180 gün içinde gelecektir dediler. Adres taşdığımızı göstermek için mail atmamızı istediler 15 gün içerisinde. Ve bende istedikleri bilgileri 2 gün geçtikten sonra attım. Şimdi bu altyapı için yapmam gereken bişey var mı? Birde bilgisayarı usb kablosu ile telefondan wifi paylaştım. Ben vodafone redli tarifemde netflix sınırsız bilgisayar üzerinde kullandığımda internetimden mi yer yoksa sınırsız netflix mi?
İnternetinden yer. Ama denemesi bedava, bir film aç kaç gb var bak pakedine, 10dk izle tekrar kontrol et.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapı için extra neler yaparsam daha hızlı olur?

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
ayrıyetten cimere de başvuru yaptım. Bu arada ev caddeye çok yakın çevrede internet var. 6 ayı çok geçer mi yapmaları?

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Fatih Terim
ayrıyetten cimere de başvuru yaptım. Bu arada ev caddeye çok yakın çevrede internet var. 6 ayı çok geçer mi yapmaları?
komşularla falan konuşun onlarda mail atsınlar veya arasınlar başvuru yapsınlar falan iş hızlanır o zaman

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

Faramirxx

80+
wifi nasıl paylaşırsan paylaş internetinden yer.Sadece o telefondan kullanım için o.Alt yapı içinde kurumların belirli bir plan programı oluyor şikayet ettim cimere yazdım yine de gelmedi dedikleri gibi bana 1 sene demislerdi 1 sene sonra geldi.180 gün dedilerse beklemekten başka çaren yok.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
y
wifi nasıl paylaşırsan paylaş internetinden yer.Sadece o telefondan kullanım için o.Alt yapı içinde kurumların belirli bir plan programı oluyor şikayet ettim cimere yazdım yine de gelmedi dedikleri gibi bana 1 sene demislerdi 1 sene sonra geldi.180 gün dedilerse beklemekten başka çaren yok.
ya valla 180 gün aşırı fazla ya telefondan bağlanıyorum hani internet giderse gitsin diyorum aşırı ping çıkıyor oyuna girilmiyor. en sonunda bilgisayarı kuzenimin evine götüreceğim oraya kurulacağım masaüstü :D bence bunlar 5.5 ay bekliyor son yarım ayda kurulum çevrede alştyapı var çekemiyorlar mı ya hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanmıza bina dikiyorlar inşaat ediyorlar. Daha kolay olmaz mı öyle kazmak falan?

Faramirxx

80+
y

ya valla 180 gün aşırı fazla ya telefondan bağlanıyorum hani internet giderse gitsin diyorum aşırı ping çıkıyor oyuna girilmiyor. en sonunda bilgisayarı kuzenimin evine götüreceğim oraya kurulacağım masaüstü :D bence bunlar 5.5 ay bekliyor son yarım ayda kurulum çevrede alştyapı var çekemiyorlar mı ya hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanmıza bina dikiyorlar inşaat ediyorlar. Daha kolay olmaz mı öyle kazmak falan?
dediğim gibi onların plan programları var ben de öyle düşündüm gelin 5 dakikalık iş gibi ama öyle değilmiş.1 2 ev yok sonuçta koca şehirde.Onlar bir planlama yapıyorlar 10-20 ocak bilmem ne sokak 10-20 subat y sokak gibi gibi.Bana böyle bilgi vermişlerdi sizin evin sokağında planlaması orda cıkıyodur 180 günü öyle vermiştir ben tam 1 sene bekledim.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
dediğim gibi onların plan programları var ben de öyle düşündüm gelin 5 dakikalık iş gibi ama öyle değilmiş.1 2 ev yok sonuçta koca şehirde.Onlar bir planlama yapıyorlar 10-20 ocak bilmem ne sokak 10-20 subat y sokak gibi gibi.Bana böyle bilgi vermişlerdi sizin evin sokağında planlaması orda cıkıyodur 180 günü öyle vermiştir ben tam 1 sene bekledim.
planlamaya nereden bakıyoruz kral

Aedirnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih Gökay
Şu şekilde anlatıyım çalıştıgım firma fabrika değiştirdi orada altyapı yok.turk telekom 6-7 ay dedi.hatta mülk sahibinin başvuru yapması gerekiyordu.Biz de yanda çikolata fanrikasından elektrikçi çagırarak hat çektik en kolay kısa yolu bu :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,119
Üyeler
165,465
Son üye
bilicii123
Top Bottom