Neler Yeni

MADLİONS 68HE Alınır mı?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
Baran Kut
Ben olsam almazdım ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

birisi 2.5 birisi 5.5 aynı bütçe aralığında değiller
Biliyorum ama hangisi daha uzun süreli dayanır veya hangisi daha uzun süre destek sağlar orasına da bakmak lazım bence.

Şu anlık bütçesi buna yetiyorsa fena bir model değil ama 8k hz de bile 760hz i zor veriyor diyenler var.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
Baran Kut

acaba site hakkında inceleme yapabilirmisniz sizi rahatsız ediyorum sisteminiz yuksek felan olunca biliyorsunuzdur diye rahatsız ediyorum
Hocam linkini attığınız siteyi inan hiç bilmiyorum. Alanların çoğu AliExpress üzerinden almış daha ucuza geliyor diye.

Onu oradan satın alım yapanlara sormak lazım.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
yusuf ecer
ikinci elden atk68 ya da kb65he gibi bi klavye alsan daha iyi olur. Adamlar çakma mal üretiyo yarın bi gün bozulsa karşında muhattap bulamazsın.
Kb65he güzel klavye de, atk68i savunman garip olmuş :D Attack shark yani vgnnin her ürünü rebranded zaten. Onda da karşında muhattap bulamazsın o mantıkla baktığında ki bu mantıkla bakmak da saçma. Bu tarz klavyeler kolay kolay arıza vermez. Ayrıca mad68 de bütçe dostu HE deneyimlemek için alınabilir.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Seyfullah
Ben olsam almazdım ama.

Biliyorum ama hangisi daha uzun süreli dayanır veya hangisi daha uzun süre destek sağlar orasına da bakmak lazım bence.

Şu anlık bütçesi buna yetiyorsa fena bir model değil ama 8k hz de bile 760hz i zor veriyor diyenler var.
Akko ya da moonsgeek ile bu çakma marka karşılaştırılamaz bence. Yarın bi gün websitesini kapatıp kaçsalar klavyenin ayarlarını bile değiştiremez kimse

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mehmet emin cevizler
Ben olsam almazdım ama.

hz cok onemlımı ben 0.02 ve rapid tirgger snaptap ıcın alıyorumformda birisi 1m zor goreuyo 3ms cıvarı demişti başka konuda 2000-4000 hz olsa yeter mouse hz yuksek olunca işlemciyi zorluyo 8k hzde r5 3600 rx580

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Seyfullah
Kb65he güzel klavye de, atk68i savunman garip olmuş :D Attack shark yani vgnnin her ürünü rebranded zaten. Onda da karşında muhattap bulamazsın o mantıkla baktığında ki bu mantıkla bakmak da saçma. Bu tarz klavyeler kolay kolay arıza vermez. Ayrıca mad68 de bütçe dostu HE deneyimlemek için alınabilir.
Atkyı savunduğumdan değil ama en azından tr garantili aliminyum kasada bi ürün buna göre yine avantajlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mehmet emin cevizler
Akko ya da moonsgeek ile bu çakma marka karşılaştırılamaz bence. Yarın bi gün websitesini kapatıp kaçsalar klavyenin ayarlarını bile değiştiremez kimse
vgn nin altmarkasıymış hocam

8k hz kullanamam galıba klavyeyı 8k hzde mouse kullanınca r5 3600 ölüyor 2tane 8k hz kullansam geberırı heralde site guvenılırmı ulugames

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
Baran Kut
Aynen işte o biraz korkutucu. Klavye olur da ayarlarını sıfırladı, bir daha ayarlama şansın olamayacak falan.

Riskli ama olmazsa da bütçeye göre iyi duruyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mehmet emin cevizler
Hocam linkini attığınız siteyi inan hiç bilmiyorum. Alanların çoğu AliExpress üzerinden almış daha ucuza geliyor diye.

Onu oradan satın alım yapanlara sormak lazım.
aliexpressdede 1257mi ne bide gümrük müşaviri mi tutacagız trden wooting 60he fiyatı na geliyor

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
Baran Kut
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mehmet emin cevizler
Aynen işte o biraz korkutucu. Klavye olur da ayarlarını sıfırladı, bir daha ayarlama şansın olamayacak falan.

Riskli ama olmazsa da bütçeye göre iyi duruyorlar.
8k hz be nım işlemcimi zorlar hocam 2k olsa yeterli olur

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
Baran Kut
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR