Neler Yeni

Askerlik tecili hakkında bilgisi olan?

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
Şimdi ben hem M.T.A.L + önlisans mezunuyum ve 1 yıl 9 ay kaldı tecilin bitmesine. + olarak tecil edebiliyormuyum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi baktım ama mümkün değil, bir okula gitmeden manuel olarak erteleyemiyorum. mecbur 1 yıl 9 ay içinde yapmam gerekli.
Asker şubesine gidip sormanda fayda var. Karara göre +3 yıl daha tecil edebilmen gerek

pendragon

80+ Bronze
meslek lisesi
2023'ün mart ayında gittim 2029'un mart ayına kadar tecillettirdim. 6 yıl tecillettirdiler beni.
arkadaşım anadolu lisesi mezunu onu 3 yıl mı öyle bir zaman tecil ettirdiler neden böyle bir şey var bilmiyorum.
dm den yazabilirmisin zahmet olmazsa birkaç sorum olucakta bu konu hakkında ben yazamıyorum

mehmetaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
mehmet ali soylu
en fazla ceza kesiyorlar ayda 3k falan ceza geliyor kolundan tutup götürmüyorlar artık. bedelliye de engel değil bu durum

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Onur Dogan
aynı olay bende de oldu askeriyeye gidip ordan uzatmak istiyorum dedim kadın 2 3 dk bir şeyle uğraştı bu akşam deneyin uzatabilirsiniz dedi e devlette tecil uzatma butonu sonradan gözüktü orda sana yetki gibi bir şey veriyo
hocam okumayan biri için ilk ertelemede herhangi bir evrak/fotokopi götürmemize gerek varmı yanımızda?

Aquamen

80+ Bronze
Üniversite okumuyorsan iki yıl ettiriyorsun
Okuyorsan ben 4 yıllık okuyorum
1000005640.jpg

Top Bottom