Neler Yeni

Days Gone alınır mı?

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Egemen Gülbel

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Peki hocam bişey sorucsm neden olumsuz ylrum yaptınız neye göre yani
Biraz kisisel bir yorum olsada ben benim zamanimi calan oyunlardan nefret ederim. Horizona kiyasla daha iyi olsada ikisde sıkıcı oyunlar. Days gone oynanisina bi turlu isinamadim. Ayni seyleri 20-30 saat boyunca yapinca insan bir yerden sonra cok fena bayiyor. Fakat hakkini yemiyim benzer tarzda acik dunya oyunlarindan birini tercih etseydim days gone secerdim genel olarak daha rafine bi is

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Egemen Gülbel
Biraz kisisel bir yorum olsada ben benim zamanimi calan oyunlardan nefret ederim. Horizona kiyasla daha iyi olsada ikisde sıkıcı oyunlar. Days gone oynanisina bi turlu isinamadim. Ayni seyleri 20-30 saat boyunca yapinca insan bir yerden sonra cok fena bayiyor. Fakat hakkini yemiyim benzer tarzda acik dunya oyunlarindan birini tercih etseydim days gone secerdim genel olarak daha rafine bi is
He anlaıdm sizinki biraz objektif

CupOk

80+ Bronze
Katılıyorum hikayesi ve görevleri sıkıcı ortalama sayılabilecek bir oyun. 30. saatte çok sıkınca hile açmıştım hızlı gelişmek için

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Katılıyorum hikayesi ve görevleri sıkıcı ortalama sayılabilecek bir oyun. 30. saatte çok sıkınca hile açmıştım hızlı gelişmek için
sizin ekran kartiniz neydi?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
days gone ve horizon zero dawn uzak durulmasi gereken oyunlar bence
Horizion konusunda size katılmazdım sonra oynadım ardından sildim cidden aslında güzel oyun olabilecekken tekrara binmesi ve hep oraya buraya şuraya git demesi nefret ettirdi

Top Bottom