Neler Yeni

Dell Gaming G15 Laptopumda cızırtıyla beraber anlık fps düşüşleri yaşıyorum

Barne2000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Şahin Kavuzlu
Sıkıntı yok kardeşim. İlk önce müşteri hizmetlerini araman lazım oradan sana birkaç test yaptırıyorlar test sonucuna göre yönlendiriyorlar.
buradan servis numarasını falan gir. sorun kısmına perofrmans de. İlerlediğinde zaten numara çıkacaktır yada kayıt oluşturma
İnanılmaz yardımcı oldun, kralsın.

Barne2000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Şahin Kavuzlu
Rica ederim. Cihazla alakalı sorun yaşarsan yardımcı olurum tecrübeliyim baya çünkü
Hocam selam tekrardan, bugün inanılmaz bir olay fark ettim. Harici bir monitörüm var asus yeni almıştım 1 2 ay önce. Ben bu oyun takılmalarının sadece bu monitörde oynarken olduğunu fark ettim. Şimdi hdmı kablosunu çıkarttım ve laptopun kendi ana ekranından oynadım 3 tane oyun denedim 3'ü de yağ gibi aktı resmen. Bunun sebebi nedir bir fikrin var mı acaba? Harici monitörüm takılıyken laptopuma Nvidia denetim masasından ekran yönetimi modundan "sadece NVDIA GPU" seçeneğini seçemiyorum, fakat laptopun kendi ana ekranından oynarken oyunları bu seçenek kendi kendine seçili zaten. Sorunun kesinlikle bundan kaynaklı oldugunu düsünüyorum, sen ne diyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam selam tekrardan, bugün inanılmaz bir olay fark ettim. Harici bir monitörüm var asus yeni almıştım 1 2 ay önce. Ben bu oyun takılmalarının sadece bu monitörde oynarken olduğunu fark ettim. Şimdi hdmı kablosunu çıkarttım ve laptopun kendi ana ekranından oynadım 3 tane oyun denedim 3'ü de yağ gibi aktı resmen. Bunun sebebi nedir bir fikrin var mı acaba? Harici monitörüm takılıyken laptopuma Nvidia denetim masasından ekran yönetimi modundan "sadece NVDIA GPU" seçeneğini seçemiyorum, fakat laptopun kendi ana ekranından oynarken oyunları bu seçenek kendi kendine seçili zaten. Sorunun kesinlikle bundan kaynaklı oldugunu düsünüyorum, sen ne diyorsun?
Ekran görüntüsü 2025-01-05 191751.png

Harici ekranım bağliyken şu şekilde gözüküyor, Sadece NVIDIA GPU seçeneğini seçemiyorum.

Son düzenleme:

Farex

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Harici ekranım bağliyken şu şekilde gözüküyor, Sadece NVIDIA GPU seçeneğini seçemiyorum.
Cihazı bir formatlayıp temiz kurulumla herşeyi ile test eder misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,372
Üyeler
164,657
Son üye
aykutbulunmaz
Top Bottom