Neler Yeni

Monitör önerisi lazım

faea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sefa sefa
Arkadaşlar merhaba fhd + 24 inç + 144-180 hz + 1 ms + ips panel bir monitör arıyorum, satıcı kurumsal olmalı (hepsi burada, trendyol, amazon, vatan, teknosa, mediamarkt....)
bütçe belirtmedim çünkü f/p' a göre göre fiyatta değişiklik yapabilirim.

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yakup Zengin
Arkadaşlar merhaba fhd + 24 inç + 144-180 hz + 1 ms + ips panel bir monitör arıyorum, satıcı kurumsal olmalı (hepsi burada, trendyol, amazon, vatan, teknosa, mediamarkt....)
bütçe belirtmedim çünkü f/p' a göre göre fiyatta değişiklik yapabilirim.
Asus vg249ql3a

faea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sefa sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus monitörlere kötü deniliyor
evet bende anlamadım bi konuda asus öneriyolar diğerinde msi diğerinde philips diğerinde lenovo net bi öneri yok o yüzden diğer arkadaşlara da yardımcı olmak adına konuyu olabildiğince yukarıda tutucam

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan Türk
Aga kim kötü diyor ya bırak bu işleri
Ben açılan her forumda olmasada Asus monitörler kötüleniyor.Ghosting, ölü piksel gibi sorunların çıktığı söyleniyor Msı'da böyle yorumlarla karşılaşmadım.
@Fantastiktürk ten yardım almakta fayda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela burada da detaylı incelemede VG244PF E2 hiç önerilmemiş kankam
https://forum.donanimarsivi.com/kon...24gs60f-b-msi-g244f-e2-ile-kiyaslama.1036675/
Ben bu işi pek anlamadım başka bir incelemesindede MSI 256F'ye kötü dememişmiydi?
Ben Asus VG249Q3R düşünüyordum ilk başta sonra G244F E2 düşündüm şuan kararsızım forumu takibe aldım

Son düzenleme:

faea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sefa sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben açılan her forumda olmasada Asus monitörler kötüleniyor.Ghosting, ölü piksel gibi sorunların çıktığı söyleniyor Msı'da böyle yorumlarla karşılaşmadım.
@Fantastiktürk ten yardım almakta fayda var

Ben bu işi pek anlamadım başka bir incelemesindede MSI 256F'ye kötü dememişmiydi?
Ben Asus VG249Q3R düşünüyordum ilk başta sonra G244F E2 düşündüm şuan kararsızım forumu takibe aldım
Beklemedeyim en optimum fikirdeki monitörü bekliyorum çünkü şimdiye kadar manıklı bi sonuca varamadım

Son düzenleme:

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
oktay
Beklemedeyim en optimum fikirdeki monitörü bekliyorum çünkü şimdiye kadar manıklı bi sonuca varamadım
asus tuf gaming vg249q3a modelini kaç kere aldım hepsi sorunlu bidaha asus almicam desemde yine alasım var asus vg249qL3a modelini

SangraTiels

80+ Bronze

faea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sefa sefa
asus tuf gaming vg249q3a modelini kaç kere aldım hepsi sorunlu bidaha asus almicam desemde yine alasım var asus vg249qL3a modelini
hocam bende bi kaç yerde asus için kötü şeyler gördüm tekrardan fikirleriniz için teşekkür ederiz

Kronik sorunları yok.

hocam paneli için yorumunuz nedir, bilginiz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,586
Üyeler
164,698
Son üye
Jrkaraca