Neler Yeni

Kulaklık garanti sorunu

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Tunahan Selçuk
Yaklaşık 3 ay önce aldığım Havit marka kulaklığın mikrofonu dün bozuldu sadece cızırtı sesi geliyor. Bunu garantiye göndermek istiyorum nereden nasıl yapacağım bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Lloyd
Yaklaşık 3 ay önce aldığım Havit marka kulaklığın mikrofonu dün bozuldu sadece cızırtı sesi geliyor. Bunu garantiye göndermek istiyorum nereden nasıl yapacağım bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
Aldığın sitedeki ürün sayfasında soru/cevap sekmesi üzerinden satıcıyla iletişime geçebilirsin. Üretici markaya yönlendirirlerse de Havit'in sitesi üzerinden teknik servise e-posta atman ya da markanın TR'de yetkili servisi varsa telefonla araman gerekiyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,001
İsim
Mehmet Aslan
havit kendi ürünlerini farklı platformlarda da satıyor zaten muhtemelen onlardan aldın , satın aldığın platform üzerinden ulaşıp sorununu bildir. Bu arada hangi modeli acaba ?

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Tunahan Selçuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
havit kendi ürünlerini farklı platformlarda da satıyor zaten muhtemelen onlardan aldın , satın aldığın platform üzerinden ulaşıp sorununu bildir. Bu arada hangi modeli acaba ?
Amazondan aldım hocam. Havit 2002P

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,001
İsim
Mehmet Aslan

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Tunahan Selçuk
bendede aynı model var 1 yıldır hiç sorun olmadı olmaz inşallah :D Amazonda da satan havitin kendisi zaten onların üstünden yardım iste amazon mağdur etmez.
İnşallah hocam öyle umuyorum 😁 Sizde de kablo dolanma sorunu var mı sinir ediyor 🤣

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,001
İsim
Mehmet Aslan

Grkemaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Görkem Fındık
hocam benimde mikrofon çalışmıyor garantiye yollıcam bi kod verdiler ücretsiz gönderim için ama nasıl göndericem

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Tunahan Selçuk
hocam benimde mikrofon çalışmıyor garantiye yollıcam bi kod verdiler ücretsiz gönderim için ama nasıl göndericem
hocam baya zaman olmuş verdin mi bilmiyorum ama sana verilen kod ve firma ismiyle o firmaya gidip kargonu çalışana vericeksin kodu isteyecek zaten başka bişey yok :))
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim cihazımı tamir edip yolladılar ama geldiğinde kulaklığın sağ tarafı çalışmıyordu tekrar iletişime geçtim sağolsunlar sıfırını gönderdiler

Top Bottom