tam olarak nerden yapıcam? renk kasıtlı seçmedimMerhaba, ayarları buradan değil de ekran kartı yazılımı üzerinden yapın, daha sağlıklı olur. Bu arada renk biçimi de, kasıtlı olarak seçilmediyse, doğru değil.
Ekran kartınızı sistem görmüyor. DDU ile ekran kartı driverlarını silip tekrardan yükleyin.4070 super
Monitör 2k 170hz miMonitör 170hz ama 120hzlık bir görüntü veriyor. bu olayı şimdi fark ediyorum önceden 170 hz di bir baktım 120hz.Displayport kullanıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
@emreBeoa
evetMonitör 2k 170hz mi
Bu arada arkadaşlar yazınca fark ettim, görüntüyü dahili grafik birimden alıyor gibisiniz. Lütfen, görüntü kablosunun anakarta değil de ekran kartına takılı olmasına dikkat edin.
görüntüyü yanlışlıkla anakrta takmışım şimdi ekran kartına taktım ama halen 120hzEkran kartınızı sistem görmüyor. DDU ile ekran kartı driverlarını silip tekrardan yükleyin.
Hocam monitörün 2 tane dp girisi var muhtamelen diğerine tak cözülecekMonitör 170hz ama 120hzlık bir görüntü veriyor. bu olayı şimdi fark ediyorum önceden 170 hz di bir baktım 120hz.Displayport kullanıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
@emreBeoa