Neler Yeni

Cyberpunk sonunda düzeldi mi? Oynanır mı?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
Oyunu rahat 30-40 saat oynamıştım bir ara. Bir görevde asansöre bin diyor ama asansörde tuş yok. Fast travel attım, apartmana gittim uyudum, sağa solu gezdim, oyunu kapatıp açtım düzelmedi.
İnternete baktım, millet program kuracaksın, mod kurup noclip açacaksın asansörün içine gireceksin diyor. Bunu yapmazsan oyunda ilerleyemiyorsun çünkü ana görev. Böyle iş mi olur deyip sildim. Şimdilerde oyun artık adam oldu mu? Gerçi ben de 1.5 updatesinden sonra oynamıştım oyunu herkes oyun duzeldı demıstı ama hala bug kaynıyordu. Canım çok çekti oyunu oturup sıfırdan baslayacagım kaldıgım yere kadar 30-40 saatım gıdecek benzer seylerle karsılasır mıyım oyunda?

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Oyunu rahat 30-40 saat oynamıştım bir ara. Bir görevde asansöre bin diyor ama asansörde tuş yok. Fast travel attım, apartmana gittim uyudum, sağa solu gezdim, oyunu kapatıp açtım düzelmedi.
İnternete baktım, millet program kuracaksın, mod kurup noclip açacaksın asansörün içine gireceksin diyor. Bunu yapmazsan oyunda ilerleyemiyorsun çünkü ana görev. Böyle iş mi olur deyip sildim. Şimdilerde oyun artık adam oldu mu? Gerçi ben de 1.5 updatesinden sonra oynamıştım oyunu herkes oyun duzeldı demıstı ama hala bug kaynıyordu. Canım çok çekti oyunu oturup sıfırdan baslayacagım kaldıgım yere kadar 30-40 saatım gıdecek benzer seylerle karsılasır mıyım oyunda?
duyduğum kadarıyla oyun şuan tam kıvamına gelmiş

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa

razerr00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
berat güven
Aynı şeyler 1.5 updatesınden sonra da soylenmıstı hıcbır seyın kıvama geldıgı yoktu ama. :D
ben yakın tarihte oynadım bitirdim hatta phantom liberty dlc sine başlıcaktım oyun düzeldi baya şey eklendi tek yaşadıgım bug bi sudan çıkınca karkaterin crtl basarak kalmasıydı çık gir yapınca düzeldi 100 saat oynamışımdır başka sorun görmedim

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
2.2den sonra bitirdim ben çok ufak kaplama hataları falan oluyordu.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
Ufak tefek hatalar değil de hikayeyi kitleyen buglardan bahsediyorum. Mesela 2.2 updatesiyle oyuna yeni bir bug eklenmiş. Run This Town - Bennett Meeting isimli görevde. Sıkışıp kalıyorsunuz ve bir çıkış da yok, oyun sizi hapsediyor ve ilerleyemiyorsunuz. :D

Bence yine de hala oynanır. İlk çıktığı zaman bitirmiştim, öyle ahım şahım sinir eden deliye döndüren buglarla çok karşılaşmamıştım. Şu anda oldukça azalmıştır bence buglar. Yeniden oynamamın zamanı gelmiş olabilir :)

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi ben mi şanssızım anlamadım :D

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Muhammed
Çıkışında vaat edilen rpg ögeleri hiç eklenmedi ama birçok konudan oyun 10 numara oldu. Tekrar oynayacaksanız kesinlikle uçan araba modunu kurup oynayın derim. Mod bayağı iyi.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
ben 2. defa bitirdim 2 hafta önce herhangi bi sorun görmedim

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ege
Oynadım düzeldi. Oyun 2.0 adam oldu tam şuan 2.2 güncellemesi geldi. Geçtiğimiz ay bitirdim oyundaki tek sevmediğim şey trafik. Oyunda arabanızı yolun ortasına koyduğunuzda npcler arkasında bekliyor. Ama bu bir bug değil yapay zekanın salaklığı. Bu da size sorun çıkarmazsa çok rahat oynarsınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,384
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren
Top Bottom