Bu model kartların çoğu güzel almayı düşünüyorsanız 5000 serisini bekleyin kesinlikle duyurusu yapıldıHerkese merhaba. Başlıktada görmüş olduğunuz üzere Palit Nvidia GeForce RTX4070Ti SUPER INFINITY 3 OC kartı nasıldır? Şu an en ucuz kart bu, kullananlar varsa yorumlarını merak ediyorum.
Bencede arakdaşın dediği gibi 5000 serisini bekleyin 5070Tı 750dolar fiyatından çıkış yaptıHerkese merhaba. Başlıktada görmüş olduğunuz üzere Palit Nvidia GeForce RTX4070Ti SUPER INFINITY 3 OC kartı nasıldır? Şu an en ucuz kart bu, kullananlar varsa yorumlarını merak ediyorum.
Yani şu anki en ucuz 4070 ti süperler 35-40 arası yani en iyi ihtimalle o fiyattan 10k ucuza(çok muhtemel değil ama olsun) en kötü ihtimalle aynı paraya 5070 almak çok daha mantıklı5000 serisi ilk çıktığı gibi alınmaz illa ki sorunları olacaktır
Emin değilim daha önce hiç ekran kartı almadım lansmanda ama 25k satış fiyatı vermişler muhtemel olarak fiyatı 30-35 lere çıkacak, en iyi ihtimal daha az paraya almak istediğinden iyi bir kart, muhtemel olarak aynı paraya almak istediğin kart, en kötü ihtimal şimdikinden biraz daha ucuza almak istediğin kartı alacaksınValla iyi hoş diyorsunuz da 4070ti süperi karttan 6 taksitle alıyorum ben vade farksız. Muhtemelen 5000 serisi geldiğinde kendi sitesinden satarlar taksit falan olmaz diye düşünüyorum. Riske girmeli miyim ki?