hiç tuş ataması yapmadım bilmiyorum o yüzdenmulti medya tuşlu klavye bulamıyorsanız adam akıllı tkl bir klavye alın tuş ataması yapın
yazılımından yapılıyorhiç tuş ataması yapmadım bilmiyorum o yüzden
Sakın alma bunu ben 300 lirayken alacaktım forum aldırmadı birde 2K olmuş püüü
kral senin alma sebebin neydi benim gibi multimedya tuşlarından ötürü mü yoksa başka bir sebebin var mıydıSakın alma bunu ben 300 lirayken alacaktım forum aldırmadı birde 2K olmuş püüü
kral güzelmişte ben pek switcli kullanmadım aşırı cahilim bu konularda sadece multimedyalı oyunda geri dönüş hızı iyi veren ve bilek desteği olan klavye arıyom ama 1 haftadır bulamıyom..
gaming gen tr lerden akkolara bakkral güzelmişte ben pek switcli kullanmadım aşırı cahilim bu konularda sadece multimedyalı oyunda geri dönüş hızı iyi veren ve bilek desteği olan klavye arıyom ama 1 haftadır bulamıyom..
baktım da bütçe max 1700 1800 burda hem istediğim gibi multimedya tuşları yok hem bilek desteğigaming gen tr lerden akkolara bak
Kronik tuş basmama sorunu var bunda kral çok nadir olmuyormuş almadım bende sende alma zaten genel olarak önerilmeyen bir modelkral senin alma sebebin neydi benim gibi multimedya tuşlarından ötürü mü yoksa başka bir sebebin var mıydı
kral böyle ses açma kapama değiştirme ve bilek desteği olan klavye türü bakıyorum varsa Allah için atıver ya bulamıyom günlerdir klavye kötü...Kronik tuş basmama sorunu var bunda kral çok nadir olmuyormuş almadım bende sende alma zaten genel olarak önerilmeyen bir model
XPG Summonerkral böyle ses açma kapama değiştirme ve bilek desteği olan klavye türü bakıyorum varsa Allah için atıver ya bulamıyom günlerdir klavye kötü...