Neler Yeni

Youtube videosu için öğrenmem gereken yazılımlar neler?

Merhaba dostlar,
Edit ileri seviye bilmiyorum temel seviye biliyorum. Photoshop da da usta değilim. Bana program önerir misiniz eğitim videosuyla beraber. Düşük sistemim var. Video edit için capcut veya kdenlive kullanabilir miyim? Photoshop da gimp veya cs6 cs 3 kullanabilir miyim? Teşekkürler.

KınalıKeçi

80+ Bronze
camtasia da hem video kayıt hemde video edit başlangıç için işini görür

photoshop için dedğin gibi cs6 kullanabilirsin video kapak fotosu veya video editine eklemek için görsel ayarlamalar için idealdir başkada bişey lazım olmaz

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf
premier pro + photoshop videolarını ayaklandırır aftereffects şahlandırır :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi

photoshop için dedğin gibi cs6 kullanabilirsin video kapak fotosu veya video editine eklemek için görsel ayarlamalar için idealdir başkada bişey lazım olmaz
Size özelden yazamıyorum. Camtasia düşük sistemde çalışır mı? Yoksa Bandicam mı kullanayım?

KınalıKeçi

80+ Bronze
Size özelden yazamıyorum. Camtasia düşük sistemde çalışır mı? Yoksa Bandicam mı kullanayım?
heleki düşük sistemse bu önerdiklerimden bakasını kullanmanı tavsiye etmem hatta adobe premier desteklemeyebilir donanımsal olarak bu bahsettiklerim işinizi görür

• Konu Sahibi Konu Sahibi
heleki düşük sistemse bu önerdiklerimden bakasını kullanmanı tavsiye etmem hatta adobe premier desteklemeyebilir donanımsal olarak bu bahsettiklerim işinizi görür
Hocam ben camtasia kullanmak istemiyorum. Hatta korsan bile kullanmak istemiyorum. Bandicam var işimi görür mü? Bandicam da bazen kaydı atlıyor.

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
oguz

Sıfır video edit bilgim var. OBS ile videoları çekip Shotcut ya da Camtasia ile editlemeyi düşünüyorum, yeterli olur mu benim için?

Top Bottom