Neler Yeni

Karnımda kurt olabilrmi sizce ?

hasanBEST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan
karnımda bi ağrı yok yemek yiyorum hiç aç bırakmıyorum midemi ama durmadan gurulduyo, mideden durmadan gurultu sesi geliyo sizce ne olabilir kurt çıkmış olabilirmi karnımda çıkmışsada ne yapılması gerek dicem gidipde "doktora git knk" demeyin onu bende akıl edebiliyosun şuan yapabiliceğim şeyler varmı yokmu

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Taksim Delisi Cenk
karnımda bi ağrı yok yemek yiyorum hiç aç bırakmıyorum midemi ama durmadan gurulduyo, mideden durmadan gurultu sesi geliyo sizce ne olabilir kurt çıkmış olabilirmi karnımda çıkmışsada ne yapılması gerek dicem gidipde "doktora git knk" demeyin onu bende akıl edebiliyosun şuan yapabiliceğim şeyler varmı yokmu
Emin olunmadan kim ne derse desin,mutlaka doktora görünmek lazım.
Tahlil ve gerekirse görüntüleme yaparlar zaten.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
XXXX
kanki aynı sorun bendede var ama bende gaz da oluyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Hasan Asmalıkaya
Uyurken ağızından salya akılyor mu
Büyük abdestinde kurt var mı
Geceleri anüste kaşıntı var mı

Bunların cevaplarına göre sende olup olmadığını öğrenebilirsin

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,346
İsim
Donald
solucan olan kurt mu yoksa büyük olandan mı auuu diyenden

hasanBEST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
solucan olan kurt mu yoksa büyük olandan mı auuu diyenden
Benimki kükrüyo gibi bişe bu guruldamaya girmez daha dün sınavda bı ses cıktı varya utancımdan dedim Allahım beni yere yok cıkartma 5-7 saniye ses geldi. Hoca ölüm açsan in kantinden biseler al dedi adıma bide fakir durumuna düştüm

Top Bottom