Neler Yeni

11000 TL Setup Önerisi

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Kılıç
Merhabalar setup için 11.000 TL bütçem var Monitörüm ve sistemim var. Bütçe sadece ekipmanlar için. Klavye Mouse Kulaklık Mousepad kesinlikle gerekli onun dışında aksesuar olur dekorasyon olur önerilerinizi bekliyorum.Monitör kolu kablo toplayıcı gamepad falanda olabilir setupumda hiçbirşey yok.

Kulaklık ve Mouse kablosuz olmalı
Mümkünse klavyede kablosuz olabilir fakat pekte gerek yok.Onun dışında en az %75 olmalı.
Kablosuz ürün önerecekseniz şarjlı olmasıda çok önemli.
Ayrıca indirim kovalamalı mıyım yoksa her şey dahada zamlanmadan hemen almalımıyım? Teşekkürler.

Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
Mehmet Aslan
Merhabalar setup için 11.000 TL bütçem var Monitörüm ve sistemim var. Bütçe sadece ekipmanlar için. Klavye Mouse Kulaklık Mousepad kesinlikle gerekli onun dışında aksesuar olur dekorasyon olur önerilerinizi bekliyorum.Monitör kolu kablo toplayıcı falanda olabilir setupumda hiçbirşey yok.

Mümkünse klavyede kablosuz olabilir fakat pekte gerek yok.Onun dışında en az %75 olmalı.
Ayrıca indirim kovalamalı mıyım yoksa her şey dahada zamlanmadan hemen almalımıyım? Teşekkürler.
Klavye konusunda buradan beğendiğin akko klavyeyi yapıştır geç : https://www.gaming.gen.tr/magaza/?orderby=popularity&stok-durumu=stokta&marka=akko

mouse :

mousepad :

kulaklık : O konuda çok bilgim olmadığı için öneri yapamıyorum. Arkadaşlar yapsın.

monitör tutucu :

stand :

kablo gizleyici :
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar setup için 11.000 TL bütçem var Monitörüm ve sistemim var. Bütçe sadece ekipmanlar için. Klavye Mouse Kulaklık Mousepad kesinlikle gerekli onun dışında aksesuar olur dekorasyon olur önerilerinizi bekliyorum.Monitör kolu kablo toplayıcı gamepad falanda olabilir setupumda hiçbirşey yok.

süs işini figür falan alabilirsin belki veya masa saati falan , temu da baya uygun fiyatlı figürler vardır ilgi alanına göre beğen toplu al :D

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavye konusunda buradan beğendiğin akko klavyeyi yapıştır geç : https://www.gaming.gen.tr/magaza/?orderby=popularity&stok-durumu=stokta&marka=akko

mouse :

mousepad :

kulaklık : O konuda çok bilgim olmadığı için öneri yapamıyorum. Arkadaşlar yapsın.

monitör tutucu :

stand :

kablo gizleyici :
Mesaj otomatik birleştirildi:

süs işini figür falan alabilirsin belki veya masa saati falan , temu da baya uygun fiyatlı figürler vardır ilgi alanına göre beğen toplu al :D
Öncelikle teşekkürler hocam önerileriniz için. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum yinede böyle bir mouse almama gerek varmı acaba? bide mousepade 1800 tl verilmeli mi gerçekten

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyfullah
Öncelikle teşekkürler hocam önerileriniz için. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum yinede böyle bir mouse almama gerek varmı acaba? bide mousepade 1800 tl verilmeli mi gerçekten
Tipini beğendiğin bi mousepad alıp geçebilirsin rekabetçi oyun oynamıyorsan şart değil bunlar. Mouse için de daha düşük bütçeli bi kablosuz mouse değerlendirebilirsin bu mouse da gereksiz olur

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
Mehmet Aslan
Daha ucuza pek iç açıcı kablosuz ekipman yok hocam , illa istiyorsan bulunur (VXE MAD R ve Rampage Zenith Pro bakılabilir) . Genel ürünleri hem kaliteli hem de fiyat performans olması açısından seçtim , zaten akakçe linkine klasse mousepadleri de ekledim , oradan daha uygun fiyatlı ürünler bulursun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yunus Emre Uzun
tercih ettiğiniz veya beğendiniz bir marka var mı hocam varsa tüm ürünleri aynı markadan almak ekosistem ve rgb dpi vs ayarlamaları tek programdan yapmak size kolaylık sağlayacaktır o yönden de ilerleyebilirsiniz

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Kılıç
tercih ettiğiniz veya beğendiniz bir marka var mı hocam varsa tüm ürünleri aynı markadan almak ekosistem ve rgb dpi vs ayarlamaları tek programdan yapmak size kolaylık sağlayacaktır o yönden de ilerleyebilirsiniz
Msi ürünleri hoşuma gidiyor ama inanın hiçbir bilgim yok bu konuda ne almam gerektiğine dair arkadaşın attığı linkteki klavyelerde pek hoşuma gitmedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yunus Emre Uzun
Msi ürünleri hoşuma gidiyor ama inanın hiçbir bilgim yok bu konuda ne almam gerektiğine dair arkadaşın attığı linkteki klavyelerde pek hoşuma gitmedi.
klavye konusunda numpad li mi yoksa daha kompakt olan tkl klavyeleri mi tercih edersiniz ve mekanik alacağınızdan switch sesi ile aranız nasıl

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Kılıç
klavye konusunda numpad li mi yoksa daha kompakt olan tkl klavyeleri mi tercih edersiniz ve mekanik alacağınızdan switch sesi ile aranız nasıl
Şuanki klavyemde numpad var ve hiç kullanmıyorum o yüzden tkl olabilir klavyede ses kısma arttırma gibi kısayol tuşları da olursa güzel olur. Geceleri uyanık olduğum için sesli klavyeler kullanamam hissiyatı güzel olursa iyi olur.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,659
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Şuanki klavyemde numpad var ve hiç kullanmıyorum o yüzden tkl olabilir klavyede ses kısma arttırma gibi kısayol tuşları da olursa güzel olur. Geceleri uyanık olduğum için sesli klavyeler kullanamam hissiyatı güzel olursa iyi olur.
sarı siteden aula all .
alll beni alll ::D:SDASD

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Kılıç
sarı siteden aula all .
alll beni alll ::D:SDASD
sıfır kapalı kutu aula 2500 tlden başlıyor bulunduğum şehirde satılmadığı için param güvende ile 3000 e yakın oluyor bu para bu klavyeye verilir mi?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,659
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
sıfır kapalı kutu aula 2500 tlden başlıyor bulunduğum şehirde satılmadığı için param güvende ile 3000 e yakın oluyor bu para bu klavyeye verilir mi?
Ucuz aldığımız için verilmez diye düşünüyorum. 820pro alınır o paraya .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,360
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom