Fazlası var10k'ya o sistem rahat 4 senesi var
Pek anlamıyorum ama bilmediğim programları indiren birisi değilimİşlemci sıcaklığında bi problem yok, bence bilgisayarda ya virüs var yada arkaplanda başka şeyler çalışıyor
Sık kullanan birisi değilim 5 yıllık sanırım ama nadiren kullanırım işim dolayısıylasistemi ne zamandan beri kullanıyor acaba
Sökeceğim ve macunu değiştireceğim tekrar dönüş yapacağım size
Ayarları yükseğe çeksene 1660 var bende 75 sabit fpsde 70 civarı takiliyorGta 5 de en düşük ayarlarda olmama rağmen bu değerler normal mi arkadaşlar pc yi camdan atıcam iyice canımı sıkmaya başladı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yanlış yönlendirme yapmayın İşlemci 2.9 GHZ de 70 derecede çalışıyor normalde 4ghz lerde o derecelerde çalışması lazım İşlemci aşırı ısındığı için kendini korumaya alıp sıcaklık ve frekans düşürmüş problem buİşlemci sıcaklığında bi problem yok, bence bilgisayarda ya virüs var yada arkaplanda başka şeyler çalışıyor
70 derece o kadar kısıtlayacağı kadar yüksek bir sıcaklık değilYanlış yönlendirme yapmayın İşlemci 2.9 GHZ de 70 derecede çalışıyor normalde 4ghz lerde o derecelerde çalışması lazım İşlemci aşırı ısındığı için kendini korumaya alıp sıcaklık ve frekans düşürmüş problem bu
Yanlış yönlendirme yapmayın İşlemci 2.9 GHZ de 70 derecede çalışıyor normalde 4ghz lerde o derecelerde çalışması lazım İşlemci aşırı ısındığı için kendini korumaya alıp sıcaklık ve frekans düşürmüş problem b
GHZ değişmedimi ?Mesaj otomatik birleştirildi:
Termal macunu değiştirdim şu anda bilgisayara tekrar açtım oyuna giriyorum sonuçlar hiç iç açıcı değil
zaten kısıtladığı için 70 dereceye düşürmüş normalde 100 derece felandır.70 derece o kadar kısıtlayacağı kadar yüksek bir sıcaklık değil
ozaman biostan işlemcinizin turbo boost özelliği kapalı dostum onu bi kontrol edermisin.Hayır hala aynı yerinde
hangi termal macunu kullandın?Hayır hala aynı yerinde
Bende amd kullanıyorum da bi süre stok soğutucu kullandım 87-88 gibi kısıtlıyordu o kadar farketmiyordur benceGHZ değişmedimi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten kısıtladığı için 70 dereceye düşürmüş normalde 100 derece felandır.