Neler Yeni

Sistemimde darboğaz mı var?

pixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Bağlu
Arkadaşlar merhabalar, ben vatan bilgisayardan yeni bir bilgisayar aldım özellikleri İ5 12400F 16 Gb ram tek slot rtx 4060 ekran kartı bulunmakta işlemci fanım stok fan çok aşırı sesli çalışıyor rahatsız edici bir sesi mevcut oyunlara giriyorum cpu kullanımı yüksek gpu kullanımı düşük gözüküyor ve işlemci ısınıyor sanırım yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım stok fanı mı değiştireyim ne yapmam lazım benim bu bilgisayara oyunlarda falan fps düşmesi oluyor fps düşüyor aniden yardımcı olur musunuz?

Ekler

• f6dd5103-936c-488d-9392-d4a9ce7f77a0.png
    f6dd5103-936c-488d-9392-d4a9ce7f77a0.png
    2 MB · Hit: 30

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
bugra
işlemci soğutucuyu tam oturtamamışlar herhalde, çok sıcak çalışıyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,508
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Evet darboğaz var. Görünüşe göre grafik ayarların düşük onları artırman gerekiyor. Mobile falansa normal zaten bozuk o emule edildiği için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Özgür Şen
Arkadaşlar merhabalar, ben vatan bilgisayardan yeni bir bilgisayar aldım özellikleri İ5 12400F 16 Gb ram tek slot rtx 4060 ekran kartı bulunmakta işlemci fanım stok fan çok aşırı sesli çalışıyor rahatsız edici bir sesi mevcut oyunlara giriyorum cpu kullanımı yüksek gpu kullanımı düşük gözüküyor ve işlemci ısınıyor sanırım yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım stok fanı mı değiştireyim ne yapmam lazım benim bu bilgisayara oyunlarda falan fps düşmesi oluyor fps düşüyor aniden yardımcı olur musunuz?
Knk oturmamış olabilir arkadaşın dediği gibi gpu pubg ye göre iyi ayarların orta fln sa normal sonuçta bi gta rdr değil ama işlemcinin sıcaklığı biraz sıkıntılı termal macun olmayabilir belki cozemezsen sıvı soğutucu al

pixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Bağlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok fan takılı üstünde bilmiyorum montajını yapıp verdiler.

Knk oturmamış olabilir arkadaşın dediği gibi gpu pubg ye göre iyi ayarların orta fln sa normal sonuçta bi gta rdr değil ama işlemcinin sıcaklığı biraz sıkıntılı termal macun olmayabilir belki cozemezsen sıvı soğutucu al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Grafiklerim ultra ayarda abi bakar mısın ya işlemcide stok fan takılı deli gibi bağırıyor şuan resmen elektrik süpürgesi gibi ses çıkartıyor ve ekran kartı kullanımı düşük gibi darboğaz falan mı var bu sistemde bu işlemci niye bu kadar bağırıyor ve ekran kartı kullanımı niye düşük
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet darboğaz var. Görünüşe göre grafik ayarların düşük onları artırman gerekiyor. Mobile falansa normal zaten bozuk o emule edildiği için.
Steam pubg grafiklerim ultra

Ekler

• 3c6e44e6-4d2f-47d6-b7b8-164b50519405.png
    3c6e44e6-4d2f-47d6-b7b8-164b50519405.png
    1.9 MB · Hit: 13

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Bu testi pubg yapamazsın dostum son güncellemeden önce FPS stabilken şuan fps dropları yaşıyorum başka oyunlarda dene hala oluyorsa sorun olduğuna kanaat getir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,722
Üyeler
166,074
Son üye
serser7
Top Bottom