Açmışken elinde varsa güzelce temizleyip tekrar sür kardeşimAlıntıyı görüntüle
işlemcim çok ısındığı için kule tipi fan aldım onu takmak için stok fanı çıkarttım fakat macunun bu şekilde olduğun gördüm
bu haldeyken kule tipi fanı takmak mantikli mi fanın modeli Dark freezer x123
yaparsın önce kuru mendille güzelcene sil sonra termal macun sıkıcaksın otomatik yayılcak zaten 1-2 video izlesen yeterkendim yapabilir miyim onu
kasayı 2 senedir hiç temizlememistim temizleyeyim ve fanı değiştireyim diye açtım
anladım hocam simdi yeni macun alıp sürünceye kadar kullanmayayım mi stok fani geri mi takayım yoksa kule tipini mi takayımyaparsın önce kuru mendille güzelcene sil sonra termal macun sıkıcaksın otomatik yayılcak zaten 1-2 video izlesen yeter
elimde yok şu an söyleyeceğim, şimdi stok fani geri takıp kullansam termal macun geldiginde de sürüp kule tipini taksan sorun olur muAçmışken elinde varsa güzelce temizleyip tekrar sür kardeşim
işlemci kutusunun içinde mi geliyor bu hocamTemizle soğutucu içinde gelenle idare et yenisi gelene kadar sonra yenisni sür (beyaz küçük bı paket var yemeklerin yanında verilen tuz paketi gibi onda var macun )
Hayır soğutucunun yanında geliyorelimde yok şu an söyleyeceğim, şimdi stok fani geri takıp kullansam termal macun geldiginde de sürüp kule tipini taksan sorun olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci kutusunun içinde mi geliyor bu hocam