Neler Yeni

Mouse (kullanıcı hatasına girermi)

Hyrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Delux m800 pro mouseum var ve alalı yaklaşık 4 ay oldu. Oyun oynarken bi anda switchler algılamakta zorluk çekmeye başladı tıklıyorum tıklamıyor çok fazla güç uygularsam tıklıyordu bende içini açtım bişey bulamadım geri kapattım amazondan aldığım için iade talebinde bulundum herşeyi hallettim fakat ürün kullanıcı hatası olduğu tespit edilirse imha edileceğini söylediler içini açtığım mouse kullanıcı hatasına girer mi onu öğrenmek istiyorum.

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
EREN
Delux m800 pro mouseum var ve alalı yaklaşık 4 ay oldu. Oyun oynarken bi anda switchler algılamakta zorluk çekmeye başladı tıklıyorum tıklamıyor çok fazla güç uygularsam tıklıyordu bende içini açtım bişey bulamadım geri kapattım amazondan aldığım için iade talebinde bulundum herşeyi hallettim fakat ürün kullanıcı hatası olduğu tespit edilirse imha edileceğini söylediler içini açtığım mouse kullanıcı hatasına girer mi onu öğrenmek istiyorum.
içini niye açtın garanti dışı

Hyrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti yoksa ve 4 ay olmussa yani 14 günlük iade hakkın geçmişse nasıl iade alacaklar? Ki işlem de yapmışsın içini açmışsın. Zor olur bence.
Amazondan aldım iade ettim şuan 1-2 gün içinde mng kargoya gidicem vericem delux a ulaşında eğer kullanıcı hatasıysa imha edilecekmiş ama benim yaptığım kullanıcı hatası mı bilmem bide nasıl anlayacaklar açtığımı yedek skates takarım açtığım yere olmaz mı

oEnesQlf

80+ Silver
Amazondan aldım iade ettim şuan 1-2 gün içinde mng kargoya gidicem vericem delux a ulaşında eğer kullanıcı hatasıysa imha edilecekmiş ama benim yaptığım kullanıcı hatası mı bilmem bide nasıl anlayacaklar açtığımı yedek skates takarım açtığım yere olmaz mı
Para iadesi yapacaklar mı imha ederlerse

oEnesQlf

80+ Silver

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,282
İsim
Emir
4ay olmuş garantisi yok ve 4ay sonra iade ediyorum diyorsun.1 tane doğru info yok.Düzgünce anlatır mısın durumu?

exa_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Sedat Eren
amazondan aldıysan sen onu her türlü garantiye yollardın
kral satıcı amazon olunca kendileride destek veriyor ben hawk koltuk aldım memnun olmadığımı dile getirdim 9 ay geçmesine rağmen isterseniz gönderin bakalım dediler

Top Bottom