Neler Yeni

2006 Focus 2 300bin km alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
taha calıskan
Ankaradayım ford focus 2 2006 model Manuel benzin LPG'li araba alınır mı 300.000 km çok mudur 250 civarlarında bakıyordum ama bütçem bu kadar olduğu için hem güzel araba olsun hem km Düşük olsun istiyorum ama bütçeme bu kmdeki arabalar temiz herkes arabasına Temiz bakılmış diyor ama ben yinede ustama götürsem motor temiz derse 300binkm focus alınır mı alındıktan sonra 7 8 sene sonra yükseltmek istersem elimde patlar mı siz olsaydınız alırmıydınız teşekkürler

kaantzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kaan tozlu
Ankaradayım ford focus 2 2006 model Manuel benzin LPG'li araba alınır mı 300.000 km çok mudur 250 civarlarında bakıyordum ama bütçem bu kadar olduğu için hem güzel araba olsun hem km Düşük olsun istiyorum ama bütçeme bu kmdeki arabalar temiz herkes arabasına Temiz bakılmış diyor ama ben yinede ustama götürsem motor temiz derse 300binkm focus alınır mı alındıktan sonra 7 8 sene sonra yükseltmek istersem elimde patlar mı siz olsaydınız alırmıydınız teşekkürler
zamanında 11 model focus station vardı 1.6 dizeldi güzel arabaydı ama satarken çok uğraştık piyasasının baya altında vermiştik km 250k civarlarındaydı tabi dizel arabanın km si yüksekte girmek kumar oynamak, uzun süreli kullanıcam diyorsunuz düzenli araba kullanıyor musunuz bilmiyorum ama 7 8 senede min 150k km yaparsınız ki bu motorun o kadar fazla kaldırcağını düşünmem allahın emridir motor yaptırırsınız, satarkende eminimki zorlanırsınız bütçeniz ne bilmiyorum ama net bir fiyat yazarsanız forumdaki diğer arkadaşlarla birlikte birkaç araç önerebiliriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
taha calıskan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zamanında 11 model focus station vardı 1.6 dizeldi güzel arabaydı ama satarken çok uğraştık piyasasının baya altında vermiştik km 250k civarlarındaydı tabi dizel arabanın km si yüksekte girmek kumar oynamak, uzun süreli kullanıcam diyorsunuz düzenli araba kullanıyor musunuz bilmiyorum ama 7 8 senede min 150k km yaparsınız ki bu motorun o kadar fazla kaldırcağını düşünmem allahın emridir motor yaptırırsınız, satarkende eminimki zorlanırsınız bütçeniz ne bilmiyorum ama net bir fiyat yazarsanız forumdaki diğer arkadaşlarla birlikte birkaç araç önerebiliriz.
Max 400 ama 420 430 falan kendimi zorlarım 460 çok ankaradayım

kaantzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kaan tozlu
Max 400 ama 420 430 falan kendimi zorlarım 460 çok ankaradayım
Türkiye piyasası malesefki çok yükseldi bikaç sene önceye bu fiyatlara güncel araçlar bakılabiliyodu şuanda temiz tofaşlar bu fiyattan gidiyo, güncel bir araba bulmak çok zor kriterleriniz nedir tam olarak bilmiyorum ama bu fiyatlarda çok seçici olmamak gerekli bence bu fiyatlara symbol, megan 2, 301, linea, cruze (şuan aklıma gelen araçlar bunlar hepsinin kendi çapında sorunları var bunları değerlendirip seçim yapmak sizin kararınız) bu araçlar içinde en mantıklısı 301 düşük km lisini bulursanız en azından bir sorun yaratmadan binersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,691
Üyeler
166,061
Son üye
KurdoJotaro
Top Bottom